Journal vodič: Kako da vašim hypebeast prijateljima instalirate praznični duh
Journal vodič: Kako da vašim hypebeast prijateljima instalirate praznični duh

Journal vodič: Kako da vašim hypebeast
prijateljima instalirate praznični duh

Činjenica da smo serijal Hypebeast sreda započeli početkom decembra nikako nam ne olakšava posao jer kolektivno pretpraznično razpoloženje uspostavlja praznično neraspoloženje poklonicima ove subkulture čiji vizuelni identitet ne podleže novogodišnjim bojama i božićnim motivima. Međutim, čak i vaši hypebeast prijatelji (čitajte jedna polovina Journal redakcije) mogu da budu normalci koji će se prepustiti zimskim čarolijama. Prema tome, današnji Journal vodič vas uči kako da im instalirate praznični duh jedinim prihvatljivim modalitetom – pronalaskom odvovarajućih komada odeće sa njihovim omiljenim logotipima.

Nike Knit Sweater

Gde je Swoosh, tu su i vaši hypebeast prijatelji. Sreća, Nike je dizajnirao pleteni džemper za koji sasvim sigurno možemo da kažemo da će se prvobitno naći na njihovoj (našoj) wishlist, a zatim će se vrlo brzo pojaviti u njemu na nekom porodičnom ručku gde će graciozno fleksati i na momente suptilno otpevati čak i All I Want For Christmas Is You.

naValy balaclava

Modni fanatici i stilski perfekcionisti koji zagovaraju filozofiju slojevitog oblačenja glasno podržavaju lokalne brendove, te smo u našim redovima pronašli upravo naValy ručno heklanu balaklavu limitirane serije. Zagarantovana autentičnost vašim hypebeast prijateljima umanjiće želju za kupovinom GCDS balaklave koju je Hamilton nosio na trci u Belgiji.

Highsnobiety Alpaca Gradient Sweater Vest

Highsnobiety ekipa neprikosnoveno diktira hypebeast trendove, iako veši prijatelji nerado priznaju da ponekada fit nije njihova originalna ideja. Bilo kako bilo, jedini vest u kojem ćete moći da videte ultimativne izbirljivce i anti-cringe pobornike jeste upravo Highsnobiety Alpaca Gradient Sweater Vest.

Needles x Beams Boy MLB Collection

Dad next door estetska manifestacija laganim korakom postaje prihvatljiva najurbanijoj zajednici do sada. Prema tome, ako su (smo) prihvatili New Balance patike, prihvatiće i onaj klasičan kroj džempera koji praktično svaki pripadnik muške garniture nosi na porodičnin okupljanjima za vreme praznika. Naravno, ukoliko su mekani i dolaze iz Needles x Beams Boy MLB kolekcije.

Gucci MLB Tassel Beanie

Okej, nositi beanie je postalo prihvatljivo još prošle godine. Ipak, to ne znači da jedna kapica čini praznični duh istinitim. Uložili smo malo više vremena kako bismo pronašli festive-cringe kapicu koju bi naši hypebeast prijatelji (čitajte jedna polovina Journal redakcije) rado nosili u javnosti, pa čak i fotkali za photo dump decembarsku objavu na društvenim mrežama. And we did it, Gucci MLB Tassel Beanie skoro pa u potpunosti ispunjava gorenavedenim uslovima. 

Journal secret: kapu možete da pronađete u Dea Orh Seasonal Boutique u Beogradu.

Kenzo striped wool-cotton blend jumper

Porodična fotografija pored jelke. Svake godine ista priča, vaš hypebeast prijatelj skoro pa namrgođeno stoji u jednom od Balenciaga dukseva (ove godine bi to verovatno bio YEEZY GAP Engineered by Balenciaga duks) protestuje protiv kombinacije crvene i zelene boje, kao i blještavila kojim je okružen. Obrnite igricu, pokažite mu Kenzo džemper koji odiše istinskim prazničnim čarolijama i sam će tražiti da ga fotografišete analognim aparatom dok drži prskalicu i harmonično se uklapa u spektar boja oko sebe.

Jacquemus Fluffy Gloves

Pierpaolo Piccioli je dizajner godine. Što znači da je Pink PP kolekcija kul. Što znači pink je kul. Što znači vreme je za Cam’ron pink all the way fit, but make it zimski prihvatljivo. Jacquemus je nedavno lansirano Neve kolekciju, što u prevodu sa italijanskog znači sneg. Plus kolekcijom dominira Central Cee i gle čuda pink boja. I tako ste deduktivnom metodom naveli vašu modno ishajpovanu zver da kupi Jacquemus fluffy rukavice.

adidas Christmas Sweater

Poslednji predlog je svakako in your face predlog kojim ćete pokazati vašu odlučnost da zajedno sa hypebeast prijateljem uživate u prazničnoj idili. Sam naziv artikla adidas Christmas Sweater rekao je više nego što bismo i sami znali da napišemo.

Photo credit. Nike, naValy, Highsnobiety, Farfatch, Shopstyle, Jacquemus, adidas

Učitati još
Zatvori