Journal style radar: Olivia Rodrigo
Journal style radar: Olivia Rodrigo

Journal style radar: Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo London (fashion) takeover.

Pevačica letnje dane provodi u Londonu, gde obavlja niz promotivnih aktivnosti. Njen dugoočekivani povratak na scenu se konačno desio, nakon duže pauze i nezapamćenog uspeha koji je neki artist postigao sa debitantskim albumom. Londonska mini style epizoda zapravo predstavlja i mini modni glow up ali jedna stvar je ista – mini suknje su i dalje glavni nosioci svih njenih aufita.

Olivia Rodrigo
Olivia Rodrigo u Londonu

Londonska trilogija

Olivia je tokom ovog meseca u Londonu prošetala tri stilski potpuno različita autfita, ali sva tri su se neodoljivo uklopila u njen personaliti. Napravićemo mini breakdown sve tri kombinacije – a imamo i svog favorita.

#1 Rock girl chic

Od samog starta pevačica neguje estetiku romantične rokerke koja je prilagođena gen Z generaciji. Buntovna soft rock estetika u kombinaciji sa girly detaljima je stil na kojem je izgrađen i njen muzički personaliti, a ovaj autfit je upravo i pokazna vežba za taj pravac. Kombinacija isprane majice, mini suknje i Mary Jane cipela postiže savršen estetski tough girl but make it cute balans, a ovo je ujedno i sjajna svakodnevna kombinacija koja može da vam posluži kao stilska inspiracija.

Olivia Rodrigo

#2 Olivia Rodrigo in her Sharon Tate era

Jako lepo uklopljen i promišljen total white autfit koji nas neodoljivo podseća na stilski izraz Sharon Tate. Mini bela fluffy haljina francuskog brenda Patou i duboke retro čizme u istoj nijansi savršen su kontrast na njenu dugu tamnu kosu i crne naočare ovalnog oblika. Sjajan autfit za prelazni period kada možemo kombinovati gole noge i duboku obuću, a mini suknje su ujedno i jedan od nosećih trendova A/W ‘23 sezone.

Olivia Rodrigo

#3 Romantic girl

Već smo pisali kako je dizajnerka Magda Burtym postala sinonim za stylish chic, a stilisti Olivie Rodrigo to vrlo dobro znaju. Mini crvena haljina upotpunjena je Manolo Blahnik papučama u istoj nijansi a Olivia ovde demostrira novu generaciju poklonika Carrie Bradshaw stila. Ovaj autfit iznela je na večeri u poznatom londoskom restoranu a mi ga rejtujemo sa jednom stabilnom desetkom.

Olivia Rodrigo

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori