Journal finds: Nude sandale
Journal finds: Nude sandale

Journal finds: Nude sandale

Svaka modna zaluđenica zna da je dobar par sandali neizostavan komad svake letnje sezone,   a pronalazak onog jednog para na koji uvek možemo da se oslonimo vodi se kao svojevrsni modni jackpot. Kako smo već polako počeli sa ovogodišnjim letnjim pripremama, bacili smo se u potragu i popisali najbolje nude sandale koje želimo u našem posedstvu.

@lglora

When in doubt… go nude

Bez obzira da li su u pitanju štikle ili one u ravnoj varijanti, nude sandale sa razlogom važe kao must have komad u posedstvu svake devojke od stila. Pouzdan par nude sandali rešava mnoge fashion nedoumice koje imamo tokom toplije sezone, i gotovo uvek pronađu način da nam se nađu za neki outfit baš kada su nam potrebne.

Iako se neki ovde među nama ne odriču svojih omiljenih para patika ma koje beogradske vrućine bile u pitanju, sandale su odličan način da unesemo malu promenu u naš summer izgled, barem malo.

Kako je u pitanju komad koji se kombinuje sa gotovo svakom vrstom outfita, od ležernog gradskog izgleda do nešto sređenije going out varijante, ni ovo leto nećemo propustiti da ugrabimo novi par koji ćemo nositi čitave sezone.

@la_nadia

Journal finds: Nude sandale

U nastavku pogledajte koje komade nude sandali priželjkujemo za ovu letnju sezonu. Jedino pitanje koje je preostalo jeste: flats or heels?

steve madden AMUSE TAN
nine west Majah sandale
steve madden RAQUEL IVORY LEATHER
zara FLAT STUDDED SLIDER SANDALS
zara STRAPPY SANDALS
bershka High-heel sandals with studded straps
zara HIGH-HEEL SUEDE STUDDED SANDALS
zara POINTED TOE HEELED LEATHER SANDALS
bershka High-heel strappy sandals with ankle strap
nine west Milday sandale
nine west Teeya sandale
nine west Tidle sandale
nine west trulee sandale
steve madden UPSIDE TAN
steve madden MORGAN TAN

Foto: Instagram, Zara, Nine West, Steve Madden, Bershka

Učitati još
Zatvori