Journal finds: Bele čizme na štiklu
Journal finds: Bele čizme na štiklu

Journal finds: Bele čizme na štiklu

Pojedini modni analitičari i medijski radnici predviđaju da će nas tokom ove godine, između ostalog, zapljusnuti talas belih čizama na štiklu. Međutim, rekli bismo da nas bele čizme sačekaju praktično svake godine, te da je ovo jedan od ne-trendovskih, takozvanih univerzalnih komada, koje nosimo dugi niz godina. Instagram streetstyle štreberke već su prošetale svoje omiljene bele čizme, a juče nam je i svojevrsna stilska predvodnica Rosalia na lajvu pokazala ABRA model čiju roze verziju nosi na kaveru za novi singl LLYLM.

Bele čizme na štiklu, za razliku od nekih pređašnjih komada o kojima smo govorili, nije toliko jednostavno kombinovati, te je neophodno dobro promisliti pre nego što se bacite na stilizovanje istih. Ukoliko nastojite da svakodnevni autfit učinite više fashion, bele čizme su nezahvalan, ali odličan način da to zaista postignete. Međutim, one same po sebi ne čine autfit autentičnijim. Stoga, donosimo vam nekoliko stilskih trikova naših streetstyle štreberki poput belih dokolenica ili ipak dugačkih belih čarapa.

Ukoliko se ipak odlučite za plitku verziju belih čizama, a ujedno se u pantalonama osećate značajno prijatnije, dobro promislite o idealnoj dužini kako im ne biste uskratili unapred predodređenu stilsku funkciju. Takođe, koordinacija boja je još jedna bitna stavka pri uparivanju, te su naši predlozi svakako crno-bela, teget-belo-siva ili kombinacija istaknutijih boja poput roze, zelene i plave.

Journal finds: Bele čizme na štiklu

U nastavku teksta pogledajte koje smo to modele izdvojili.

NAKED WOLFIE AT FARFETCH
maison margiela at farfetch
the attico at farfetch
gcds at farfetch
jw anderson at farfetch
amina muaddi at farfetch
vetements at farfetch
jil sander at farfetch
jimmy choo at farfetch
balenciaga at farfetch
y/project at farfetch

Photo credit. Farfetch, Inatagram

Učitati još
Zatvori