Jevremova 25 concept store je beogradska adresa koju obožavamo
Jevremova 25 concept store je beogradska adresa koju obožavamo

Jevremova 25 concept store je
beogradska adresa koju obožavamo

Da su concept store tipovi radnji the thing u svetu, već svi modni i dizajn znalci dobro znaju. Da ih sami obožavamo i da smo srećni što je lokalna concept store ponuda u našoj prestonici veoma šarenolika i sve učestalija, jesmo. Zbog toga vam danas predstavljamo jedan od pionira kada je reč o regionalnim concept store mestima, jer Jevremova 25 to zasigurno jeste.

Jevremova 25 je koncept koji se još od osnivanja 2017. godine afirmisao kao dorćolska it stanica u koju namenski dolaze svi zaljubljenici u pažljivo biran, jedinstven i kvalitetan modni sadržaj. Sa akcentom na domaće i regionalno ovaj concept store je od osnivanja imao veliku ulogu u afirmisanju tada malih“ novonastalih bendova koji danas predstavljaju sinonim za autentične lokalne brendove.

 

J E V R E M O V A  2 5.

Danas, za Jevremovu 25 ne možemo reći da je klasičan concept store. On se tokom godina profilisao i pozicinirao u svetu prestoničke mode više kao brend itself, nego kao mesto u kome su okupljeni lokalni modni brendovi. Sve to je zbog izraženog i prefinjenog identiteta, kao i pažljivo odabiranih brendova koji čine J25 porodicu od prvog dana plasiranja na modno tržište. U prilog tome govori i činjenica je u ovom concept store-u moguće kupiti brendove kao što su Yugochic i M-ishka. koji su deo J25 since day one. To samo podvlači činjenicu da uspeti da napraviš balans izmedju toga da doneseš nešto inovativano i drugačije kroz godine, bez da praviš kompromise kada je reč o trendovima, mora biti nagradjeno uspehom. I jeste. Bar jeste u slučaju J25 priče i lokalnog slow fashion concept-a koji ona zastupa.

 

 

@m_ishka____
@m_ishka____
@loveyugochic
@loveyugochic

J 2 5  i de n t i t e t.

O jačini identiteta J25 možemo govoriti i kroz činjenicu da se ovaj concept store danas više uopšte ne nalazi na adresi Jevremova 25. A da prilikom promene lokacije nije bilo potrebno da se menja ime radnje, odnosno ime brenda. On je ostao u svesti lojalnih kupaca kao adresa gde se uvek mogu pronaći vanvremenski i autentični fashion komadi. Tako da je danas prosto svejedno što J25 team živi na novoj adresi – Višnjićeva 4.

Druga važna / verovatno i najvažnija / varijabla koja govori o DNK ovog brenda jeste Jovana Mirosavljevic. Jovana je profesionalna balerina i umetnica, kao i žena koja stoji iza ideje koncepta J25. Dovoljno je da pročitate jedan od njenih intervjua ili da prosto bacite pogled na njeno Instagram putovanje da biste shvatili da cela ta ideja o minimalističkom, sofisticiranom i autentičnom identitetu, koji poseduje ovaj concept store, zapravo leži u njoj samoj. Kao i u njenom poimanju umetnosti i života.

Stoga ni ne čudi da je Jovana, pored toga što je idejni tvorac Jevremove 25, istovremeno i osnivačica brenda BACKSTAGE Dance Story , stvorenog sa idejom da spaja Jovaninu najveću ljubav – balet, sa modom. Danas njen brend, kao i mnogi drugi, čini sastavni deo J25. porodice.

@jovanamirosavljevic
@jovanamirosavljevic

J 2 5  b r e n d o v i.

Ponuda u J25  je veoma raznolika. Kroz godine ona sve više i više raste. Iako prlično nenamteljivo, bez „velike pompe i ekskluziviteta“ ovaj concept store danas u svom timu broji preko 10 lokalnih brendova. Premda se oni medju sobom razlikuju, odredjene osobine ih spajaju: sofisticiranost, kvalitet i istrajnost u estetskom identitetu. Kao i činjenica da se uspeh mahom ogleda upravo u istrajnosti i sposobnosti da ostaneš veran i dosledan sebi, i konceptualnoj ideji u koju veruješ.

To je slučaj sa J25 brendovima.

To je slučaj sa J25 kao zasebnim brednom.

Mi vam u nastavku predstavljamo samo neka od imena koji su sastavni deo Jevremove 25 priče. Mnoga od njih pretenduju da u nekom od sledećih članaka postanu Journal local fashion omiljena imena. Mi smo uradili prezentaciju, a na vama je da prošetate do Višnjićeve 4 i odaberete svoje favorite.

@peoplelikeus.community
@peoplelikeus.community
@moms.pants
@moms.pants
@imeli.e
@imeli.e
@aleksandrabags
@aleksandrabags
@gitawear
@gitawear

photo. Instagram

// @jevremova25   // @m_ishka____   // @loveyugochic   //  //@jovanamirosavljevic  //@peoplelikeus.community    // @moms.pants    // @imeli.e  // @aleksandrabags   // @gitawear

Učitati još
Zatvori