Otkrivamo tri nova concept store-a u Beogradu
Otkrivamo tri nova concept store-a u Beogradu

Otkrivamo tri nova concept
store-a u Beogradu

Concept store-ovi su naše omiljene destinacije za šoping jer na jednom mestu imamo izbor više dizajnera bez obzira da li su u pitanju garderoba, nakit ili nameštaj. Za dizajnere je to odlična pozicija jer ako kupac dodje namenski zbog jednog brenda ili proizvoda može neplanirano da zapazi ili kupi i njihov. U svakom slučaju ovakva vrsta prodaje je win-win situacija i za dizajnere kao i za kupce. Vodimo vas na tri novootvorene adrese u Beogradu:

DESIGNER CLUB OFFICIAL (@designerclub.official)

Ovaj skoro otvoreni concept store nalazi se u samom centru Dorćola i prostire se na dva sprata. U njemu svoje stvari i nakit izlaže veliki broj dizajnera i ponuda je zaista velika. Mogu se pronaći stvari za svečane prilike, kežual everyday garderoba kao i kupaći kostimi, asortiman za plažu i nakit. Kod njih vam se prodavac uvek detaljno posveti i ukoliko nešto nema u vašem broju mogu kontaktirati dizajnere i uraditi vam komade koje želite po vašim merama. Ispred same radnje postoji bašta u kojoj možete popiti kafu dok čekate proveru veličina ili pak pravite društvo nekome ko kupuje. 

 

STUDIO PLUG ( @plugbelgrade )

Plug je jako cool mini concept store koji ima urbaniji vizuelni identitet i izlagače a ono što je zanimljivo za njega je da dosta privlači turiste i strance. U njemu možete ekskluzivno kupiti garderobu pretalentovanog dizajnera koji stoji iza brenda Flat blonde (koji takodje može da radi custom komade po meri) kao i neke piece-eve koji nose potpis ZGENG. Ako volite šareni sportswear tu je brend Plima sport. Mini dodatak – ovde možete kupiti i sprejeve ako volite da crtate grafite! 

DUMI CONCEPT STORE (@dumiconceptstore)

Ovaj concept store se nalazi u jednom stanu na Vračaru i možete doći samo na zakazivanje. Ideja dve mlade vlasnice je ta da se mesto izlaganja često menja kako bi se dodatno dalo na eksluzivnosti. Ovde uglavnom možete naći sjajne komade nameštaja (da li smo pomenuli da imaju čuvene Kartell stolice?) a pored stvari za enterijer možete kupiti jako cool nakit kao i nalepnice i stikere za laptop, mobilne telefone kao i retrovizor. Zapratite ih na instagramu i pratite gde se nalaze i šta novo dobijaju iz nedelje u nedelju.

photo: Žaklina Medenica, Luka Stepanović, instagram

Učitati još
Zatvori