Everything But the Girl: Hypebeast style u novom spotu
Everything But the Girl: Hypebeast style u novom spotu

Everything But the Girl: Hypebeast
style u novom spotu

Everything But the Girl ima novi singl i spot kao najavu novog albuma posle 20 godina. Album Fuse izlazi u izdanju Buzzin’ Fly Records na proleće – 21. aprila ove godine. Od izlaska singl Nothing Left to Lose je hit na svim radio stanicama, i naravno na svim društvenim mrežama kruži video za ovu pesmu. Journal je otkrio Hypebeast style u novom spotu koji potpisuje kreativni direktor i reditelj Charlie di Placido.

Everything But the Girl i Hypebeast estetika

Da podsetimo, Everything but the Girl je duo koji čine pevačica Trasey Thorn i producent i muzičar Ben Watt. U toku devedesetih imali su planetarni hit Missing, što je njihovu muziku od sinth/jazz popa okrenulo ka elektronici. Sam bend je bio u fazi hibernacije od 2000. godine i Fuse je album koji nastaje posle pune 24 godine. Autori su, prema sopstvenim rečima, strpljivo čekali trenutak kada su imali šta da kažu.

 

Ostajući verni ostrvskom senzibilitetu ranih Y2K, video za ‘Nothing Left To Lose’ režirao je Charlie Di Placido, kreativni direktor poznat po saradnjama sa bednovima Kojey Radical i Jungle. Autori kultnog klasika koji je na dance flooru u remixu proslavio Todd Terry nastavljaju da stvaraju muziku za ples. Nije slučajno što di Placido u skoro svim svojim delima ima masovne koreografije koje uključuju street kulturu. Ovoga puta koreografkinja je Miranda Chambers (Jungle, After We’re Gone)

 

Fuse Hypebeast u stvarnom životu

U savremenoj estetici gubi se granica između umetnosti i stvarnog života i zato donosimo instagrame koreografkinje Mirande Chambers i pet igrača koji se pojavljuju u spotu kako biste videli da Honey Makwana, Ken Nguyen, Stefano Saa, Naomi Patterson, Jakub Franasowicz zaista žive stil koji su predstavili u Nothing Left to Lose.

 

 

 

 

Ko stoji iza hypebeast estetike u spotu?

Hypebeast estetika je već odavno osvojila svet, ali sada vam donosimo nekoliko ideja za metahuman look. Direktno od stiliste (Melo), hair i makeup artista (Cloe Rose, Jane Emily) koji su radili na novom spotu Everything But the Girl nove modne inspiracije. Ako smo nešto naučili kroz hypebeast sredu, to je da nema granica neobičnim total look kombinacijama u savremenoj streetwear kulturi.

Everything But the Girl – Nothing Left… za kraj

I kako smo ceo spot secirali do najsitnijih detalja i prestavili sve autorke i autore koji su pred nas doneli ovo malo remek delo, hajde da zajedno pogledamo Nothing Left To Lose

Hypebeast Journal preporuka

Iz spota Nothing Left To Lose, britanske grupe Everything But The Girl čiji comeback smo dugo čekali Journal izdvaja patike

Nike Air Max Plus 3 Leather Black/Black

Nike Air Max Plus 3 Leather Black/Black Hypebeast
Nike Air Max Plus 3 Leather Black/Black Hypebeast
Nike Air Max Plus 3 Leather Black/Black Hypebeast
Nike Air Max Plus 3 Leather Black/Black Hypebeast
Nike Air Max Plus 3 Leather Black/Black Hypebeast
Nike Air Max Plus 3 Leather Black/Black Hypebeast

Photo: Instagram, Youtube, Nike.com

Učitati još
Zatvori