Fall essentials: Rolke
Fall essentials: Rolke

Fall essentials: Rolke

Kada smo govorili o cargo suknjama naglasili smo da ne želimo da svrstavamo odevni komad u jednodimenzionalnu vremensku odrednicu i da suknje zaslužuju pažnju tokom cele godine. Shodno tome, danas započinjemo razgovor o rolkama za koje važi misao da se nose isključivo na veoma niskim temperaturama. Nećemo mnogo da se protivimo, ali neophodno je da naglasimo da postoje i one bez rukava i laganijih materijala, koje nosimo i kada temperatura prelazi dvadeseti podeljak. Rolke su veoma klasičan komad odeće, često takozvanog strogog izgleda.

Kada smo ustanovili da su rolke još jedan komad koji želimo tokom cele i barem većeg dela godine, vreme je da potvrdimo i zadatu temu – fall essentials. Jesenje kombinacije treba da budu u isto vreme trendy i tople. U skladu sa datom tezom u svoje garderobere unosimo rolke.

Dobre farmerke, svetle ili tamne, ukombinovane sa recimo crnom rolkom odaju utisak ozbiljnosti i ležersnosti istovremeno. Upravo poput prepoznatljive kombinacije Steve Jobsa.

Rolke su, takođe, komad odeće koji je umnogome obeželio poplarni stil slojevitog oblačenja. Možete da je kombinujete sa haljinama, prslucima, čak i običnim majicama kratkih rukava. Rolke svaki autfit začine na pravi, a pomalo uštogljen način. Možemo slobodno da kažemo da rolkom postižemo štreberski izgled.

U nastavku teksta pogledajte koje medele rolki smo pronašli u Stradivarius radnjama.

Foto: Instagram, Stradivarius

Učitati još
Zatvori