Hailey Bieber preskače Nedelju mode u Njujorku ali je u gradu drugim povodom
Hailey Bieber preskače Nedelju mode u Njujorku ali je u gradu drugim povodom

Hailey Bieber preskače Nedelju mode u
Njujorku ali je u gradu drugim povodom

Hailey Bieber je (kao i velika većina globalne modne scene) trenutno u Njujorku. Fashion Week je uveliko počeo ali ona još uvek nije posetila revije, premda je gužvu u gradu iskoristila da promoviše svoj beauty brend Rhode, kao i da poseti žurku Puff Daddy-ja. Kako svako javno pojavljivanje zahteva dobro promišljen autfit (ili dva) mi pravimo osvrt na njene modne kombinacije /day to night /.

Hailey je naša style inspo devojka oduvek, čak i pre udaje za najveću pop zvezdu današnjice. Ona je dugo bila u senci svojih poznatih drugarica, Gigi Hadid i Kendall Jenner, da bi par godina kasnije postala iskonska streetstyle ikona i vlasnica najlepšeg tena u Holivudu. Sledeći logičan korak bio je lansiranje beauty brenda koji  zaista održava konstantno pozitivan feedback od korisnika, a sve to vreme njena najveća podrška upravo je – Justin Bieber.

Hailey NY STYLEBOOK

Hailey ove nedelje boravi u Njujorku, i dok čekamo njeno pojavljivanje na nekoj od revija pravimo osvrt na njene dve modne kombinacije.

daytime

Dnevni autfit poslužio je poseti panela Women in Power koji organizuju WWD i Beauty Inc. a Hailey je (čitaj – njena stilistkinja je) za ovu priliku odabrala dvodelni set nalik onom koji se nosio u kancelarije početkom devedesetih godina. Pepito uzorak, oversize sako sa ogromnim naramenicama i pencil suknja istog dezena – Hailey ovde stilski podseća na Michelle Pffeifer u doba njene najveće slave. Da li je ovo naš novi office goals autfit? Apsolutno da.

Hailey
Hailey Bieber

night time

Za večernji izlazak i promociju Puff Daddy-ja Hailey je odabrala naj simple ali istovremeno najefektniji combo / white tank + baggy jeans. Ovu kombinaciju ponovila je nebrojeno puta ali iznova nas začudi kako ovaj naizgled basic autfit uvek stilski iznese za desetku? Ukoliko ste pokušali da rekreirate ovaj fit u nadi da će vam stajati kao njoj – don’t even try. Prosto, ovakav tip autfita ne može da iznese svako na isti način i što se ranije pomirimo sa tim biće nam lakše.

Hailey Bieber

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori