Dunja Jovanić u novoj kampanji za BÉBÉ SWIMWEAR
Dunja Jovanić u novoj kampanji za BÉBÉ SWIMWEAR

Dunja Jovanić u novoj kampanji
za BÉBÉ SWIMWEAR

Leto je upravo postalo znatno vrelije.  Stigla nam je kampanja nove BÉBÉ swimwear kolekcije! U pitanju su prelepi novi modeli kupaćih kostima brenda BÉBÉ by Dunja iza koga stoji naravno niko drugi do naše Dunje Jovanić!

Poznata influenserka osnovala je svoj modni brend BÉBÉ by Dunja koji u svojom asortimanu ima sve što je potrebno onima što uživaju u nežnijoj strani sebe. Pored kupaćih kostima, njene kolekcije podrazumevaju i oversized boyfriend košulje, svilenkaste slip haljine i neodoljive setove za spavanje. O čemu god da je reč, u pitanju je svakako proslavljanje našeg tela onakvog kakvo jeste. Kao i podsticaj da se osećamo samouvereno u sopstvenoj koži.

Aktuelna BÉBÉ swimwear kolekcija slavi sve moguće različite tipove figura, ličnih stilova i karaktera. Trendi twist na već dobro poznate vanvremenske krojeve, unose svežinu u ono što podrazumevamo klasicima kupaćih kostima. Bilo da su u pitanju rekonstruisani sportski bikini ili seksi monokini model, možemo da kažemo da nam BÉBÉ by Dunja kupaći postaju prava letnja „uniforma“. Od kupanja u moru i leškarenja na vrućem pesku do žurki pored bazena, ovi kupaći učiniće gotovo nemoguće da prođete nezapaženo.

Dunja izgleda neverovatno u novim modelima kupaćih kostima koje nam je predstavila u svojoj najnovijoj kampanji. Reč je naravno o novim Bombshell i Mini Kini modelima! Svi modeli će biti u prodaji u subotu 02. jula u 19 sati na web stranici bebebydunja.rs.

BOMBSHELL
BOMBSHELL
MINI KINI
MINI KINI

Što se nas tiče BÉBÉ swimwear je definitivno hot-girl-summer approved, a sada je samo na vama da testirate ovu tvrdnju!

Svi modeli će biti u prodaji u subotu 2.jula u 19h!

bebebydunja.rs

FOTO: BÉBÉ by Dunja Jovanić

Učitati još
Zatvori