Dua Lipa nastavlja saradnju sa brendom Puma
Dua Lipa nastavlja saradnju sa brendom Puma

Dua Lipa nastavlja saradnju sa brendom Puma

Dua Lipa važi za jednu od trenutno najtraženijih pop zvezda na svetu. Njen menadžment jako pametno vodi njenu karijeru, a ljudi iz industrije pričaju da je super saradljiva na svim frontovima showbiz-a. Ona na globalnom nivou ima par jako velikih saradnji, a jedna je upravo sa sportskim brendom Puma.

Sportski brend, koji je bio jako popularan devedesetih godina,  pokušava da se vrati na mainstream tržište. Svi se sećamo kada su pre par godina angažovali Kylie Jenner, a sada je fokus komunikacije promocija kroz muziku. Dua Lipa nije samo klasično zaštitno lice i brend ambasador, ona zapravo ima i svoje kolekcije u saradnji sa Pumom.

Druga po redu kolekcija, pod nazivom Flutur, inspirisana je rejv estetikom devedesetih. Pink kosa i jarke boje nose referencu party generacije tog vremena, a svima nam je u glavi Gwen Stefani u spotu EX girlfriend. I Gwen Stefani generalno, iz njene čuvene No Doubt ere.

Dua Lipa x Puma
Dua Lipa x Puma

Sama Flutur kolekcija komunicira kao Unisex, a kraljica Future Nostalgie estetikom nas vraća u neko prošlo vreme. Jedan od njenim omiljenih komada iz ove kolekcije definitivno su srebrne patike, koje savršeno transportuju retro model direktno u budućnost. Detalje u vidu leptira, sada već zaštitnog znaka Dua Lipe, možemo videti u vidu printova i detalja na rajsfešlusima (ne znamo samo šta Mariah Carey mislim o ovome, s obzirom da je leptir oduvek bio sinonim za njen alter ego Mimi).

 

Neki komadi u kolekciji inspirisani su fudbalerskim dresevima i obućom, tačnije kopačkama. U kolekciji imamo i duboke patike, a dizajneri kažu da je to bila omiljena obuća u kojoj se izlazilo na rejv žurke. Stilista Dua Lipe, italijan Lorenzo Posocco, radio je sa njom i na ovom projektu. Jedno moramo da priznamo, dobar stajling itekako utiče na karijeru. A Dua ima jedan od trenutno najboljih styling timova na svetu.

Foto: Profimedia ; Instagram.com

 

Učitati još
Zatvori