Stylish držači za kartice koji će biti savršeni modni dodaci ove sezone
Stylish držači za kartice koji će biti savršeni modni dodaci ove sezone

Stylish držači za kartice koji će biti
savršeni modni dodaci ove sezone

Kao telefon ili ključevi od stana, novčanici su nešto što svakodnevno nosimo sa sobom. A sve od čega imamo koristi svaki dan, zaslužuje da bude komad koji vredi i na koji znamo da možemo da računamo. Od novca preko kreditnih kartica do ličnih dokumenata, novčanik služi da nam olakša život i da nam pomogne da budemo što više organizovani. Međutim, kako se trendovi menjaju, a i kako raste naša želja da pojednostavimo svaki naš aspekt života, polako se udaljavamo od klasičnih novčanika, a u igru ulaze držači za kartice koji su postali naš omiljeni aksesoar za ovu sezonu.

S obzirom da je u pitanju komad koji može da traje večno ukoliko nađemo onaj koji je vredan ulaganja, dali smo sebi za zadatak da pronađemo najbolje držače za kartice koje stavljamo pravo na našu listu želja.

Acne Studios

Modni komad namenjen da traje

Držači za kartice imaju nekoliko prednosti u odnosu na standardne novčanike koje nosimo sa sobom. U njima staje samo ono što nam je najpotrebnije, pa nećemo biti u iskušenju da čuvamo svaki papirić i račun koji prođe kroz naše ruke. Međutim, najvažnija stvar jeste da su dovoljno mali i kompaktni da stanu čak i u onu našu najmanju, najnepraktičniju mini torbu koju posedujemo.

Sve to na stranu, svetski dizajneri su učinili da držači za kartice postanu pravi modni detalj. Osim toga što ih mi smatramo više kul od svakodnevnih novčanika, najbolje od svega jeste što su držači za kartice uglavnom i pristupačniji od njih. Zato su oni savršen komad za ulaganje ukoliko želite da posedujete nešto od vašeg omiljenog dizajnera.

@319_ke
@reine_fukui

Journal Top Picks – Card holders

Kao i uvek, potrudili smo se da nađemo komade koje bismo rado nosili sa sobom svaki dan. Stoga, donosimo vam Journal izbor 20 držača za kartice za koje smatramo da bi bili savršeni modni dodaci ove sezone.

Acne Studios
Acne Studios
TOM FORD
Maison Margiela
Maison Margiela
Tory Burch
Jacquemus
Jacquemus
Vivienne Westwood
Vivienne Westwood
Gucci
Coach
Coach
Prada
Prada
Balenciaga
Balenciaga
Burberry
Saint Laurent
Off-White

Foto. Farfetch. Acne Studios. Instagram.

Učitati još
Zatvori