Donosimo vam 3 letnja look-a inspirisana Mona komadima
Donosimo vam 3 letnja look-a inspirisana Mona komadima

Donosimo vam 3 letnja look-a
inspirisana Mona komadima

Modna kuća Mona već par godina uspeva da okupi regionalne trendseterke i osveži njihove svakodnevne stajlinge svojim modernim komadima. O njihovim savršenom osmišljenim revijama priča se dugo nakon samog event-a, a njihova poslovna strategija samog brend awardness-a trenutno doseže svetski nivo. Pored statement odevnih komada, u fokusu su i super stylish aksesoari koji mogu da bude aktuelni više sezona. Sam brend pažljivo bira svoje ambasadore, a ove nedelje predstavljamo Ivu Radić, osnivačicu portala Journal.rs i Journal.hr. U nastavku pogledajte njenu modnu igru sa Moninim aktuelnim komadima.

Marama sa printom kao savršen aksesoar za plažu

Lagane, lepršave ešarpe idealan su dodatak za pravi letnji look. Možemo ih nositi kao aksesoar za glavu, vezane pozadi u čvor. Iva je odabrala maramu svetlih boja iz Mona logo kolekcije. Ove ešarpe su dobra investicija jer ih možete nositi na više načina, i uvek mogu da daju final touch svakoj modnoj kombinaciji. Lagane su, lepog dezena i što je najbitnije – lepršaju na vetru.

Pastelni duo za kafu sa drugaricama

Pastelne boje leti imaju posebnu čar, pogotovo kada se nose na potamneli ten. Ova genijala Mona crop košulja na pruge, obogaćena savršeno dizajniranim rukavima, vrlo je trendi komad. Iva je nosi na pastel narandžaste pantalone niskog struka koje kombinaciji daju dozu šik-a. Ovu košulju, za nešto više casual look, možete nositi uz džins. Ukoliko želite pravi letnji candy vibe, kombinujte komade baš na ovaj način!

Classy haljina sa pojasom za laganu večeru 

Ova idealna letnja haljina uvek će biti komad za koji ćete se uhvatiti kada želite da ostavite classy, ali ipak dozirano opušten utisak. Savršena letnja bež nijansa i zanimljiv detalj oko vrata su ono što ovu haljinu čini jako poželjnom. Možete je dodatno strukirati pojasom, a kaiševe možete menjati, i samim tim će i sama haljina svaki put izgledati drugačije. Aksesoar, u ovom slučaju, igra veliku ulogu.

Foto: Iva Radić instagram

Učitati još
Zatvori