Bili smo deo spektakularnog Calzedonia događaja u Parizu o kojem se priča danima
Bili smo deo spektakularnog Calzedonia događaja u Parizu o kojem se priča danima

Bili smo deo spektakularnog Calzedonia događaja u Parizu o kojem se priča danima

Italijanski brend Calzedonia stepped up the game! Iz Verone, gde se uglavnom dešavaju sve njihove promo aktivnosti, ovde godine party su preselili u Pariz, i to u Palais Brongniart. Ovom dogadjaju, noć pre zvaničnog otvaranja Nedelje mode u Parizu, prisustvovale su razne poznate ličnosti. Ceo performans bio je genijalno osmišljen, a baziran je na interakciji sa zvanicama. Pariz je obuzela prava CalzedoMania, a mi vam otkrivamo informacije iz prve ruke!

Seksi čarape, na modnoj sceni popularnije kao tights, zvanično su se vratile u mainstream. U fokus su stavljene čarape sa dezenima, dok su IT devojke sa svetske scene pokazale kako one vole da ih nose. Duge noge šetale su pariskim ulicama, a Calzedonia čarape bile su glavni deo svakog autfita na ovom event-u. Čarape sa dezenima nosile su manekenke, blogerke kao i pevačice i glumice.

Calzedonia
Laetitia Casta
Calzedonia
Cindy Bruna
Calzedonia
Tina Kunakey
Calzedonia
Pixie Lott
Leonie Hanne
Iva Radić
Calzedonia
Chiara Ferragni
Shay Mitchell
Calzedonia
Sara Sampaio
Sara Carbonero

CalzedoMania

Palais Brongniart postao je centar zbivanja, a ceo event bio je podeljen na dva sprata. Dok se u prizemlju dešavao dance performans koji je kasnije pretočen u spontanu žurku, na gornjem spratu su nas čekale razne instalacije, kao i interaktivni sadržaj. U jednom hodniku mogli smo da vidimo samo noge devojaka koje su koreografijom pratile ritam muzike, dok su u fokusu bile čarape raznih dezena. Prigušena svetla u kombinaciji sa vrtoglavo visokim potpeticama doprineli su pravoj soirée atmosferi. Posetioce je najviše oduševio mirror room, za koji se čekao red i nekoliko desetina minuta radi pravljenja najbolje selfie fotografije.

Iza prostora za performans napravljen je lounge bar u kojem su dominirale crvene plišane garniture, a gde su gosti smešteni nakon šetnje kroz ceo prostor kako bi nastavili zabavu. Medju zvanicama su bili razni uticajni ljudi iz modne industrije, kao i trenutno najtraženiji modeli i influenseri. Brend Calzedonia je ovim dogadjajem potvrdio da je lider na tržištu sexy čarapa, kao i da zna da napravi event o kojem se priča danima.

Redakcije Journal Hrvatska i Journal Srbija ekskluzivno su prisustvovale dogadjaju koji je obeležio početak modne sezone u Parizu. Vratili smo se kući prepuni utisaka, sa novim modelima Calzedonia čarapa koje jedva čekamo da prošetamo ove jeseni!

Journal x Calzedonia
Journal x Calzedonia
Journal x Calzedonia
Journal x Calzedonia

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori