Brad Pitt oduševio stajlingom na premijeri filma Bullet Train u Los Andjelesu
Brad Pitt oduševio stajlingom na premijeri filma Bullet Train u Los Andjelesu

Brad Pitt oduševio stajlingom na premijeri
filma Bullet Train u Los Andjelesu

Oskarovac Brad Pitt sjajno se zabavlja tokom aktuelne turneje povod premijere filma Bullet Train. Nakon promo aktivnosti u Evropi, Brad i ekipa preselili su se u Los Andjeles, na zvaničnu američku premijeru filma. Pored sjajne energije koju ceo cast filma deli u interakciji sa novinarima i fanovima, ne možemo da ne primetimo koliko su svi zapravo cool obučeni. Već smo pisali kako je Joey King bila pravi modni kameleon tokom evropske turneje, ali Brad je sada bio stilska zvezda večeri.

Od početka promotivnih aktivnosti filma Bullet Train, za Brad-ov stajling zadužen je dizajner Haans Nicholas Mott. Njegov ceo vizuelni guideline zasniva se na laid back estetici koju glumac savršeno nosi. Tokom cele turneje, Brad Pitt odiše samopouzdanjem i dobrim vibracijama. On nosi lanena odela zanimljivih boja i opuštenog kroja, a u Berlinu je čak nosio suknju.

Juče, na premijeri u Los Andjelesu, glumac se pojavio u zelenom lanenom odelu, ispod kojeg je nosio tirkiznu polo majicu. Ovaj, već sam po sebi statement look začinio je Gazelle patikama iz aktuelne Adidas x Gucci kolekcije. Moramo da priznamo da nam se mnogo dopadaju njegov aktuelni imidž i ludački zarazna energija. Početak emitovanja filma u Srbiji zakazan je za 04. avgust, tako da od sutra možete videti ovaj sjajan cast na velikom platnu.

Cast filma Bullet Train
Joey King
Bad Bunny
Brian Tyree, Aaron Taylor-Johnson

Foto: Profimedia ; Instagram

Učitati još
Zatvori