Joey King je novi modni kameleon: Svi look-ovi sa evropskih premijera filma Bullet train
Joey King je novi modni kameleon: Svi look-ovi sa evropskih premijera filma Bullet train

Joey King je novi modni kameleon: Svi look-ovi sa evropskih premijera filma Bullet train

Joey King, mlada američka glumica, rodjena je u Los Andjelesu. Počela je da glumi u dečijim reklamama još sa 4 godine, a privukla je pažnju ulogom tinejdžerke u popularnoj Netflix trilogiji The Kissing Booth. Ova dvadesetdvogodišnjakinja do sada se vodila kao tinejdž glumica, ali je poslednjom ulogom u filmu Bullet Train, u kojem glumi sa Bredom Pitom, dospela u spotlight. Na trenutnoj Evropskoj turneji povodom premijere filma, stilista Jared Eng bavi se njenim izgledom.

U 3 različita grada (Pariz, Berlin, London) je nosila potpuno stilski različite kombinacije. Kosa i šminka takodje su je, na dnevnom nivou, potpuno transformisale. Joey je ove nedelje ušla pod radar ljudi iz sveta mode, a mi vas vodimo kroz njene dnevne i večernje look-ove.

premijera filma Bullet Train u Londonu

PARIZ

U Parizu je otpočeta turneja premijere filma Bullet Train koja se sastoji od photo shootinga, press konferencija i same premijere. Glumci imaju zahtevan raspored koji traje od jutra do mraka i to su aktivnosti koje spadaju u samu promociju filma. Naravno, oni uvek nose različite autfite za svaki povod a Joey King je blistala u svakom delu dana.

Za potrebe slikanja nosila je komplet od eko kože brenda Materiel i Naked Wolfe obuću.

Za press konferenciju njen stilista odabrao je Kenzo total look sa sve kravatom i Thom Browne genijalne cipele.

Za samu premijeru odluka je pala na Thom Browne korsetiranu haljinu i kraću kosu sa šiškama u prvom planu.

BERLIN

Berlinski stajlinzi odveli su nas u potpuno novu modnu priču. Kako ovaj nemački grad diktira trendove u modi i umetnosti, njen stilista odlučio se za sledeće autfite:

Preko dana, glumica je nosila Paco Rabanne haljinu i Naked Wolfe sandale.

Kosa je bila messy, ispraćena sa par neobaveznih pletenica.

Za večernju varijantu i red carpet premijeru, Joey je nosila pink edgy periku u vidu bob cut-a i Balenciaga kombinezon.

LONDON

Vodimo vas i na sinoćnu premijeru filma u Londonu gde smo ostali potpuno očarani autfitima mlade glumice. Pariz i Berlin su nas uvodili u njenu modnu priču, a London je zapečatio njen ulazak u modni svet na velika vrata.

Za dnevnu press varijatnu, ovaj put Joey nosi haljinu popularne dizajnerke Nensi Dojaka, Wolford čarape i sada već njen trademark ove turneje: Naked Wolfe cipele.

Za vrlo propraćenu londonsku premijeru glumica je nosila genijalnu Marc Jacobs haljinu. Frizura je odlično ispratila ovaj vrlo upadljiv autfit i ovim look-om Joey se lansirala u it fashion devojku koja je vredna pažnje modne industrije.

Photo: Profimedia ; instagram.com ; Jared Eng instagram

Učitati još
Zatvori