Bikini Crush of the week: Tijana Nikolić
Bikini Crush of the week: Tijana Nikolić

Bikini Crush of the week: Tijana Nikolić

Stigao je novi petak, kao i novi (sada već željno iščekivani) bikini crush. S obzirom da smo na pola leta, a ovo vam je jedna od omiljenih rubrika, moraćemo da smislimo kako da je što više prolongiramo. Ove nedelje, savršene slike, kao i bikini, ima model Tijana Nikolić. Ova prirodna plavuša sofisticirane lepote podseća nas na top modele devedesetih,ali i francuske glumice koje su šezdesetih godina svojom lepotom vladale velikim platnom.

Često je možemo videti kao zaštitno lice raznih modnih kampanja, a poslednja u nizu je za domaći brend Mona. Tijana je majka preslatke devojčice, a na njenom instagramu možete naći i par prelepih porodičnih fotografija. S obzirom da nam je ovo druga mama u rubrici, želimo da znamo – kako doći do ovakve forme?

Tijana obožava da putuje, i njen instagram profil prepun je slika sa raznih egzotičnih destinacija. Mi smo se ovog puta odlučili za zagasito crveni simple bikini brenda Oysho, koji je podesiv sa svih strana. To je onaj model bikinija za koji se uvek odlučite kada vam treba komfor i kada ne želite da vas apsolutno ništa steže. Takodje, ovaj kroj odličan je i za sunčanje jer nije mnogo zatvoren, niti asimetričan, pa možete dobiti ravnomernu boju. Vodimo vas u carstvo simple modela, nalik ovom koji nosi naša bikini crush of the week!

Tropic of c
tropic of c
Fendi
La Reverche
Ganni
Ganni
Ruslan Bakinskiy
Oséree
Reina Olga
Palm angels
Melissa Odabash
Melissa Odabash
Manokhi

Foto: Instagram ; Mytheresa.com ; Farfetch.com

Učitati još
Zatvori