Bikini crush of the week: Anja Živanov
Bikini crush of the week: Anja Živanov

Bikini crush of the week: Anja Živanov

Ove nedelje vas vodimo na Sejšele jer smo upravo na plažama ovog ostrva pronašli naš ovonedeljni Bikini Crush. Anja Živanov je studentkinja psihologije sa jako lepim smislom za estetiku. Kroz njen primer propagiramo clean girl beauty i minimalizam u modi kao i beauty rutini. Svedeni, kvalitetni komadi i izbegavanje garderobe i proizvoda koji traju po jednu sezonu. U vremenu hiperprodukcije odeće, Anja savetuje da birate komade koji će dugo da traju, što je skroz suprotno od onoga kako razmišlja njena generacija.

Anja na slikama nosi kupaći kostim u boji lavande, brenda I am Sabba. Estetska filozofija brenda koji nosi ovog puta se poklapa sa njenom, a to je da su minimalizam i svedenost ključ dobrog stila. Sa druge strane, ovim pruža podršku mladom brendu i Uni, vlasnici, koja živi u Novom Sadu odakle je i Anja. Girls support girls neka vam bude okosnica ovog leta, podržite lokalne brendove i dajte im na značaju.

Bikini crush rubrika služi nam kao beach look inspo za model ili boju kostima, kao i plažnog aksesoara. Takodje, gledamo da naše bikini crush devojke uglavnom nose kostime lokalnih dizajnera i time poržimo domaće small business brendove. A mi vam u nastavku teksta donosimo opcije kostima i aksesoara u boji lavande koji će fenomenalno „da legnu“ na vaš tamniji ten.

Jade Swim
Jade swim
Nina Ricci
Attico
Marc Jacobs
Hunza G
Bimba y Lola
Fisico
Lina Farrow x Attico
Zara
Sporty & Rich
Attico
bondi burn
bondi burn

Photo: Instagram, Farfetch.com

Učitati još
Zatvori