Ben Affleck postao je ultimativni sneakerhead
Ben Affleck postao je ultimativni sneakerhead

Ben Affleck postao je
ultimativni sneakerhead

Glumac Ben Affleck potajno je uživalac hypebeast kulture. Stilski, akcenat je uvek bio na njegovim manje više basic american dad autfitima, i ne znamo kako ranije nismo obratili pažnju na njegov odabir obuće.

Suština je, kada skupimo njegove paparaco fotografije, na skoro svakoj od njih nalazi se ultra trendi par patika. Bilo da ide po decu u školu, po svoju dnevnu dozu kafe ili na neko treće opšte mesto, izbor obuće je uvek isti: patike sa naše wishliste. Ne znamo da li je to uticaj njegove supruge Jennifer Lopez, koja je odrasla u Bronxu i na hip hop kulturi, ili je prosto to njegov mali svakodnevni beg od konvencionalnosti.

Naime, pored beskrajno dosadnih regular fit pantalona, teget i crnih košulja, jakni i prsluka, jedino što nije konvencionalno na Benu jeste obuća. I kafa za poneti, koja godinama unazad dolazi iz firme Dunkin’ Donuts. Čak se jedno vreme spekulisalo kako Ben ima ugovor sa njima, i kako su paparaco fotke sa njihovim dostavama na njegovu adresu ugovorene. Ali, to danas nije tema. Tema su patike.

Ben prvenstveno voli džordanke, pa čak poseduje i modele nekih limitiranih serija čije se cene na tržištu kreću jako visoko. Takodje, Dunk low model ima u više boja, a nedavno je obukao total beige outfit i ukombinovao ga sa patikama u sličnoj nijansi. Jednom prilikom prošetao je i Travis Scott x Dunk patike iz reperove Cactus Jack kolaboracije, koje bi smo i mi voleli da posedujemo. Da li Ben Affleck pretenduje da postane modna ikona ne znamo, ali za sada će nositi titulu ultimativnog sneakerhead-a. Možda u bliskoj budućnosti postane i kolekcionar, ko zna.

Ben Affleck
Ben Affleck

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori