Beauty i fashion momenti na instagramu koji su nam privukli pažnju ove nedelje
Beauty i fashion momenti na instagramu koji su nam privukli pažnju ove nedelje

Beauty i fashion momenti na instagramu koji su
nam privukli pažnju ove nedelje

Često kad nam ponestane inspiracije, okrećemo glave ka našim omiljenim poznatim ličnostima kako bismo pronašli nešto što nam se sviđa. Stoga, spremili smo vam naš end of the week pregled onoga što nam je privuklo pažnju ove nedelje na beauty i fashion polju instagrama.

Beauty

Beauty instagram nam je ove nedelje doneo sve od svežeg, prirodnog izgleda do izblajhanih obrva. Glumica Dove Cameron pridružila se najnovijem bleached brows trendu, dok nam Iris Law pokazuje kako pravilno izneti otkačeni make-up look i učiniti ga nosivim.

 

Što se tiče blistavog, svežeg izgleda kože, ne moramo da gledamo dalje od Selene Gomez. Njena besprekorna šminka i skincare rutina večita su nam inspiracija. S druge strane, pevačica Maggie Lindeman zadržala je svoj prepoznatljiv edgy look sa oštro izvučenim crnim ajlajnerom, veštačkim trepavicama i sjajnim usnama.

Fashion

Da li uopšte treba da spominjemo neponovljivu Bellu Hadid kad su u pitanju fashion trenuci koji su nas oduševili? Tako nešto nam je svakako postala svakodnevnica, međutim, ovonedeljni look nas je ostavio bez reči. Nike duge čarape na štikle, suknja do kolena i mini Michael Kors torbica, jel potrebno da kažemo još nešto?

Glumica i pevačica Sabrina Carpenter oduševila nas je kraljevsko plavim satenskim kompletom koji nas je vratio pravo nazad u rane 2000ite godine. Ovaj y2k look upotpunila je modernom verizijom telefona na preklop, i mi smo pomalo nostalgični.

 

TikTokerke Dixie D’Amelio i Addison Rae takođe nisu zaobišle naš fashion radar ove nedelje. Dixie je privukla našu pažnju trendi bisernim kompletom koji je upotpunila rukavicama do lakta. Međutim, imamo još jedan 2000s momentat kada nam je Addison pokazala kako jedan dobar denim look treba da izgleda .

Učitati još
Zatvori