Američka influenserka Bridget i njena ‘rehearsal dinner’ u centru Njujorka
Američka influenserka Bridget i njena ‘rehearsal dinner’ u centru Njujorka

Američka influenserka Bridget i njena
‘rehearsal dinner’ u centru Njujorka

Kada je reč o venčanjima američki običaji se dosta razlikuju od naših, a obavezna stavka je čuvena rehearsal dinner. Ona se dešava veče pre samog venčanja i služi probi govora, razmene zaveta i okupljanju prijatelja i porodice mladenaca.

Modna influenserka Bridget je svoju rehearsal dinner organizovala u kvartu Soho, delu Menhetna gde je svojevremeno živela Carrie Bradshaw (koja se u novim epizodama preselila u okolinu Gramercy parka).

Soho kao merna jedinica za cool

Soho je njujorška četvrt u kojoj je renta stana toliko visoka da praktično dodiruje samo vrhove nebodera u okolini. Ovaj deo Menhetna decenijama unazad važi za posh kvart, a upravo u njemu je krajem vrelog avgusta održana probna večera poznate američke blogerke.

Veliki dekorativni sto bio je postavljen na sred pešačke zone a odabrane zvanice uživale su u energiji grada, sjajnom gastro odabiru kao i najfinijoj selekciji penušavih vina.

Bridget je za samu ceremoniju venčanja odabrala njujorški hotel Plaza, a na spisku gostiju našla se i najpoznatija srpska influenserka – Zorannah. Zvanicama je bilo zabranjeno da dele bilo kakav sadržaj sa venčanja u real time-u kako su mladenci potpisali ugovor sa prestižnim svetskim modnim magazinom koji treba da objavi slike same ceremonije.

Bridget
@bridget
@bridget
@bridget
Bridget
@bridget
@bridget

Dobar wedding planner pa sve ostalo

Mladenci mesecima unazad svoje ideje dele sa agencijama koje se bave organizacijom i planiranjem samog venčanja, kao i svih propratnih aktivnosti. Za ovu probnu večeru i rešavanje detalja oko lokacije i dekoracije bila je zadužena Laurie Arons koju su Vogue, Harper’s Bazaar i Martha Stewart u više navrata imenovali jednog od najboljih wedding plannera-a na tržištu. U ovoj industriji je skoro trideset godina, a iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata i preporuka. Možemo slobodno da zaključimo da je ovaj posao odradila maestralno, a slike stavljamo direktno u Instagram saved folder.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori