7 savršenih: Prsluk od odela
7 savršenih: Prsluk od odela

7 savršenih: Prsluk od odela

Trodelna odela trenduju modnom scenom već neko vreme, pogotovo kada stignu prolećna i letnja sezona i u fokus stavljamo prirodne materijale kao što je lan.

Prsluk, koji je činio osnovu trodelnog odela, sada se nosi odvojeno kao potpuno zaseban komad i kombinuje se kako na matching donji deo, tako i na potpuno random komade garderobe.

Prsluci u raznim bojama i sa raznim desenima sjajno se kombinuju na jeans i kratke donje delove kao što su šortsevi i suknje i sjajan izbor kada želimo da postignemo stilski pravac poznatiji kao effortless chic.

Prsluk kao centralna figura autfita

Leti, kada su visoke temperature, jako je teško postići business look dok se, zbog vrućine, trudimo da izbegnemo nošenje košulja i sakoa. Upravo tada u igru uskače popularni prsluk od odela i spašava stvar, kako je dovoljno formalan za ozbiljne sastanke i poslovne aktivnosti a istovremeno nam pruža komfor tokom velikih vrućina.

Takođe, idealan je za putovanja jer ga možete nositi kako uz dnevne tako i uz, elegantnije, večernje kombinacije a istovremeno zauzima veoma malo prostora u koferu što je veoma zahvalno i budget friendly.

7 savršenih: Prsluk od odela

Iako je lan uvek idealan izbor, podjednako su kvalitetni i prsluci od kombinacije viskoze i pamuka ali obavezno obratite pažnju na jednu stvar a to je – postava.  Ona nikako ne bi smela da bude od poliestera, već takođe od prirodnih materijala, kako bi vaša koža u letnjim mesecima mogla da diše.

Devojke od stila kombinuju prsluk od odela na razne načine, a najatraktivniji su oni u crnim, belim i bež nijansama. Mi smo, u okviru naših omiljenih highstreet brendova, zapazili i atraktivne komade na pruge koji se mogu lako kombinovati na jeans. Kao što ime rubrike kaže – u nastavku vas čeka Journalovih 7 savršenih.

Foto: Zara, Mango, Massimo Dutti / Instagram / @tamara / @cheriemadelenie / @carodaur / @marianna_hewitt

Učitati još
Zatvori