7 savršenih: Komadi na preppy pruge
7 savršenih: Komadi na preppy pruge

7 savršenih: Komadi na preppy pruge

Ništa ne vrišti preppy više nego dezen sa prugama. Ali ne bilo kojim. Svetlije nijanse moraju biti u beloj ili bež boji, tamnije su navy plava i crna.

To su jedine kombinacije kada pruge izgledaju baš, baš skupo. Toliko skupo da izgledate kao da ste sišli sa neke cool jahte u Sen Tropeu, i sada idete da popijete svoj Bellini u miru jer vas talasi stresiraju. E taj vajb nam pružaju komadi sa dezenom na pruge.

Preppy pruge
@piamance
@pernilleteisbaek

Preppy druge kao sastavni deo stila

Mi imamo neki interni spisak influenserki koje obožavamo, i znate šta – sve one bukvalno žive u  komadima na pruge. Jer odevnim predmetom sa ovim dezenom zauvek propagiraju effotless pariski šik. Podrazumeva se da preppy pruge kombinujete na dobar jeans, bele ili bež pantalone, a Shea Marie se čak opredelila za kupaći sa ovim dezenom u kombinaciji bele i navy plave.

Hanna Schoberg je odabrala combo pruge na pruge, pa nam je dala dva načina kako da zapravo iskombinujemo odeću sa ovim dezenom u jedan autfit. Jer, WHY NOT?

Jedan komad je dovoljan da ovog miholjskog leta osvežite svoj garderober, a mi ćemo vam pomoći da ga izaberete. Vodimo vas kroz našu rubriku 7 savršenih.

@sheamarie
@sheamarie
preppy pruge
@josefinehj
preppy pruge
@josefinehj
@hannaschonberg
šik
@hannaschonberg
francuski šik
@hannaschonberg
@sofiaruutu
@sofiaruutu

Preppy pruge na Journal način

pruge
Zara
preppy
H&M
Zara
Massimo Dutti
H&M
Pruge
Mango
Valentino

Foto: Instagram; Zara; H&M; Massimo Dutti; Farfetch; Mango

Učitati još
Zatvori