7 savršenih: Cipele sa 3D floralnim uzorkom
7 savršenih: Cipele sa 3D floralnim uzorkom

7 savršenih: Cipele sa 3D
floralnim uzorkom

Tačno je – Magda Butrym vlada svetskom modnom scenom. Dokaz – floralni 3D uzorak viđamo gotovo svuda, kako na Instagramu, tako i u svim highstreet radnjama. Njeni komadi postali su bestselleri, a njen dizajn kopiraju doslovno svi. Naravno, nije ona izmislila toplu vodu kada je 3D cvet u pitanju, ali njen brend se poslednjih par sezona jako dobro pozicionira na globalnoj modnoj lestvici i postao je sinonim za romantic girl goes sexy look. Oko njega se stvorio hajp koji glasi – ako nosiš Magda Burtym komade automatski si stylish, a to je praktično cilj svakog brenda na planeti. Kako i njena obuća kao glavni detalj ima cvet (ili više njih) tako nam i fast fashion brendovi ove sezone serviraju obuću sa 3D cvetom. Shodno tome, Journal za vas bira 7 savršenih.

I can buy myself flowers

Sezona venčanja počinje, sjajna prilika (i izgovor) za kupovinu ovakvog para sandala ili cipela. Nemojte se ubeđivati da vas ovaj model ograničava na isključivo specijalne prilike, uvek ga možete kombinovati na par farmerki i igrati na Sex & The City chic girl aesthetic. Ovakav par štikli poslužiće vam više sezona, a naš savet glasi – poigrajte se sa bojama. Ukoliko već imate klasične crne sandale na štiklu, ovaj put izaberite pink ili crvene. Party sezona produžava se i na septembar (poznatiji kao mesec sa najviše događaja), a onda ih za novogodišnju noć ponovo vadite kao džoker kartu. Dakle, Journal presuda glasi da su cipele sa floralnim uzorkom pametna investicija. I can buy myself flowers nikada nije zvučalo bolje.

*Style pro tip

Zabluda glasi – da bi se video detalj cveta moramo da nosimo suknje i haljine. Netačno. Ukoliko se odlučite za široke nogavice, one će pasti tako da otkriju cvet, bez obzira da li se on nalazi napred ili pozadi. One su napravljene tako da cvet ne može da ne bude u centru pažnje – on je glavni detalj i ono što razlikuje svaku običnu cipelu od one sa 3D floranim uzorkom. Još uvek razmišljate? Add to cart.

7 savršenih: Cipele sa floralnim 3D uzorkom

zara
zara
floralnim uzorkom
zara
floralnim uzorkom
magda butrym
cipele sa 3d floralnim uzorkom
magda butrym
floralnim uzorkom
zara
zara
magda butrym
floralnim uzorkom
magda butrym
floralnim uzorkom
Zara
Zara
floralnim uzorkom
Mach & Mach
mach & mach
floralnim uzorkom
magda burtym
magda burtym

Foto: Instagram, Zara, Farfetch, Luisa via Roma.

Učitati još
Zatvori