7 savršenih: Belih letnjih haljina
7 savršenih: Belih letnjih haljina

7 savršenih: Belih letnjih haljina

Leto i bela haljina zvuče kao najkliše par, ali ne možemo da poreknemo da su haljine u svetlim nijansama letnji klasik. Lepršave, kratke, duge ili midi, bele letnje haljine deo su svakog kofera i garderobera čim temperatura predje 20 stepeni. Preporučujemo ih za uvek i svuda, osim ukoliko ste gost na venčanju. Za tu priliku čekirajte našu prošlu 7 savršenih rubriku.

bela haljina
Bela haljina

Bela haljina kao timeless komad

Kako je vreme fast fashion koncepta uzelo maha, garderoba se kupuje sezonski. Kada gledamo odnos cena i kvaliteta, većina će se pre odlučiti za tri trendi stvari osrednjeg kvaliteta, umesto za jednu dobru. I kada to kažemo, ne mislimo na sam cenovni rang, jer kvalitetnu haljinu od viskoze možete kupiti u Zari. Pričamo o samom modelu koji vam se možda svidja u datom momentu, ali ne vidite sebe u tome neke naredne godine.

 

Mi vam ipak savetujemo da izaberete savršenu belu haljinu koju ćete nositi više sezona. Onu koja će vas godinama unazad, kroz fotografije, sećati na neke lepe uspomene.  Želimo vam da nadjete tu belu haljinu kojoj ćete se radovati sa prvim zracima sunca svakog novog proleća. Mi smo tu da predložimo, a na vama je da odlučite da li je to ta. Još imate vremena da se bacite u potragu za onom pravom.

Saint Laurent
Saint Laurent
Alexandre Vauthier
Rachel Gilbert
Mango
Mango

    Foto: Farfetch.com ; Mytheresa.com ; Zara ; Mango ; Instagram

Učitati još
Zatvori