7 savršenih: Pink haljina za leto
7 savršenih: Pink haljina za leto

7 savršenih: Pink haljina za leto

Valentino je rekao svoje – pink haljina se ovog leta vraća na pijadestel. Ako niste videli grupne slike Valentino ambasadorki na Španskom trgu u Rimu onda moramo da vas obavestimo – pink boja je ponovo u fokusu. Ove sezone umesto male crne haljine kao stand in uleće mala pink haljina, a trendu se ne možemo odupreti. Priklonite se, obucite ovu girly boju na sebe i pravac na rundu Cosmpolitana. 

Pink boja najbolje izgleda kada se nosi kroz monohromni look. Ona je tu najpostojanija i tu vlada. Kroz trendove se mešala sa crnom (Valentino), pa se radio color block sa crvenom (Gucci) a sada je nosimo kao solo boju. S obzirom da monohromatski look može izgledati poprilično ‘agresivno’ kada su intezivne boje u pitanju, možemo ga ublažiti potpuno smirenim beauty opcijama. Sjajan, proziran ten i ugladjena kosa najbolji su prijatelji jarkih boja. Nokti takodje ne bi smeli da budu prenaglašeni jer ne želimo da izgledamo vulgarno i prenapadno. Nakit takodje sveden na minimum.

Izabrali smo 7 savršenih pink haljina koje možete birati u skladu sa svojim senzibilitetom i prilikama za koje su vam potrebne. Idealne su ako ste gost na nekom summer venčanju, slavite rodjendan ili imate posebnu priliku a želite da se istaknete. Mana ovih haljina je da su previše upadljive, pa ih ne možete baš nositi svake nedelje. Ali, jednom mesečno je sasvim OK!

MSGM
Cult Gaia
Rebecca valance
Philosophy di Lorenzo Serafini
Mugler
Manuri
Nensi Dojaka

Photo: Instagram.com ; Farfetch.com ; Mytheresa.com

Učitati još
Zatvori