Zimska bajka: Novi festival stiže u Beograd
Zimska bajka: Novi festival stiže u Beograd

Zimska bajka: Novi festival
stiže u Beograd

Vreme je da polako počnemo da razmišljamo i radujemo se svim malim, prazničnim događajima, osmesima i čarolijama. Mi smo krenuli na vreme da pronalazimo za vas interesantne događaje koje bi trebalo posetiti ove godine za vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika.

I evo ga, na samom početku zimske sezone predstavljamo vam – Zimsku bajku.

U periodu od 15. decembra do 15. januara u Savskom parku Beograda na vodi održaće se praznični festival – Zimska bajka.

Zimska bajka uneće u naš grad praznični duh, radost i čaroliju omiljenih novogodišnjih priča. Festival će za vreme trajanja od mesec dana ponuditi bogat program za decu i odrasle i podsetiće nas zašto su praznici najlepši deo godine.

Savski park, koji se pruža na površini od oko 20,000 kvadratnih metara, biće podeljen u zone magičnih doživljava: „Jelka najlepših želja”, „Magični lavirint”, „Gastro spots”, “Klizalište Ledeno carstvo”, „Glavna bina i Wine & dine“.

Po svemu sudeći, naša nova Zimska bajka imaće da ponudi za svakoga po nešto i da na jednom mestu okupi sve ljubitelje zimske čarolije i prazničnog duha.

 

@ZimskaBajka

 Sadržaj Zimske Bajke:

Zimska Bajka u Beograd na vodi donosi scenografiju kao iz omiljenih novogodišnjih filmova. Uz to tu su i fenomenali muzički programi, opojni ukusi i mirisi naših najboljih kuhinja, najtopliji kutak grada.

To nije sve. One najmlađe i one malo starije očekuje i jelka najlepših želja, sa Deda Mrazom koji zbog vas stiže u Beograd.

Zajedno ćemo ispratiti “Staru”, dočekati „Novu“ godinu, proslaviti Božić i pravoslavnu Novu godinu. Za sve to vreme očekuje nas mnoštvo sadržaja koji će na najlepši način upotpuniti prazničnu čaroliju.

Tokom magičnih trideset dana, pored veselog klizališta na otvorenom, na glavnoj bini nastupiće najbolji muzičari i DJ-evi, odigraće se omiljene predstave dečijih pozorišta, čitaće se novogodišnje bajke. 

 

Zimska bajka biće kulisa za najlepše praznične priče i doživljaje, uz koje radost, ljubav i čarolija nikada ne prestaju. Zapratite instagram profil festivala i budite u toku sa dešavanjima.

Magija uskoro stiže.

Vidimo se u Savskom parku Beograda na vodi.

Učitati još
Zatvori