Samo za odabrane: IQOS x EXIT secret party
Samo za odabrane: IQOS x EXIT secret party

Samo za odabrane: IQOS x EXIT secret party

Verni posetioci Exit-a prošle nedelje imali su priliku da prisustvuju extended verziji festivalske groznice. Naime, u beogradskim silosima održan je IQOS x EXIT secret party, a ukoliko niste bili te sreće da dobijete pozivnicu prenosimo utiske sa lica mesta.

iqos x exit secret party

Secret party okupio je zvanice iz zemlje i regiona medju kojima su se našle i razne poznate ličnosti iz sveta glume, muzike i modelinga, kao i influenseri, predstavnici medija i prijatelji festivala.

Ovaj event zatvorenog tipa pružio nam je priliku da prvi put u Beogradu ugostimo čuveni indie-techno-house duo Giolli & Assia, koje su nakon sjajnog feedback-a u Beogradu izrazile želju da sledećeg leta nastupaju na festivalu EXIT. Pre njih publiku je zagrejala fenomenalna Una Senić.

Event u silosima bio je prilika da se okupi i 100 osvajača NFT tokena iz celog regiona, koji su kreirani kao vid saradnje EXIT-a i elektronskog umetnika DJ Maceo Plex-a. Posle izuzetno uspešne godine sa čak šest održanih festivala, tajna žurka u glavnom gradu sumirala je sve dogadjaje i ponovo oživela festivalski duh.

Beogradski silosi bili su sjajno skautovana lokacija za ovakav tip event-a, a mi sa IQOS x EXIT žurke nosimo vibracije koje će nas držati do nekog sledećeg vidjenja i nove festivalske sezone.

 

  • IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.
iqos

Foto: PR; Instagram

Učitati još
Zatvori