Journal navigacija: Teretane za žene u Beogradu
Journal navigacija: Teretane za žene u Beogradu

Journal navigacija: Teretane za
žene u Beogradu

Glavni grad prepoznatljiv je po svojoj širokoj ponudi svega. Isto je i sa teretanama i sportskim centrima. U ovom tekstu fokusirali smo se usko na teretane za žene, tačnije, teretane u kojima treniraju samo žene. Pripadnice ženskog pola neretko biraju teretane u kojima je ulaz dozvoljen samo ženama iz više razloga. Osećaju se lagodnije kada je prisutno samo žensko društvo, sprave i okruženje su više u službi žena, a pomoćni treneri koji se nalaze u objektima mogu bolje da odgovore na potrebe ženskog tela. Izdvojili smo mesta na kojima možete da dobijete odličnu atmosferu i uslugu što je definitivno broj jedan kriterijum prilikom odabira.

HER GYM

Her Gym je možda trenutno najpopularniji izbor u Beogradu kada pominjemo teretane za žene. Prva i najbitnija stvar jeste to da su treneri u ovoj teretani samo žene. Teretana je nova i za samo par godina okupila je veliki broj zadovoljnih korisnica. Pored upotrebe teretane tu su i opcije grupnog treninga, ali i borilačkih sportova: MMA, kickbox, box. Uz korišćenje teretane možete im se obratiti i za personalizovani plan ishrane, a imate i pristup video uputstvima za one kojima je neophodna inspiracija za osnovne vežbe. Nalaze se na Novom Beogradu na adresi Omladinskih Brigada 96B.

BALANCE WOMEN’S CLUB

One devojke i žene koje su u potrazi za kvalitetnom teretanom u centru grada mogu da se oslone na Balance Women’s Club. Nalaze se na adresi Vojvode Supljikca 41, na Crvenom krstu. Pogodnosti kada su reč o ovoj teretani su mnogobrojne. Opremljena je i sređena novim elementima, a posebno vam se može dopasti njihova prostrana svlačionica. Treninzi, grupni i individualni, kao i sama članarina spada u rang pristupačnijih. Od mnogobrojnih dodatnih aktivnosti koje možete da odaberete pored samog korišćenja teretane, po potrebi možete da se oslonite i na njihove savete o ishrani, ali i da pratite stanje vašeg organizma. Za razliku od ostalih teretana poseduju svoj Balance bar u kojem se uvek nalaze sveže pripremljeni obroci, sokovi i osveženje za pre i nakon treninga.

ORANGE ZONE

Ova teretana može odgovarati svim ženskim osobama koje nakon dobrog treninga vole da se opuste u sauni ili uz masažu čitavog tela. Ovo je definitivno pogodnost koja ih izdvaja. Pored standardne ponude, Orange Zone teretana nudi i specijalan program treninga za trudnice. Ukolko ste trenutno u potrazi za programom koji će vam odgovarati dok ste u drugom stanju, ovaj studio za sada ima sve preporuke. Takođe, nakon procene BMI-a dobijate i savete za ishranu ukoliko želite da postignete određene rezultate. Za one koji imaju nameru samo da održavaju kondiciju kardio vežbama postoji određena zona za to u kojoj možete potpuno da se fokusirate na ovaj, najpopularniji vid rekreacije. Nalaze se na adresi Ulica Palmira Toljatija 5.

NON STOP

Non Stop teretane nisu usko orjentisane samo ka ženama, no, svaka njihova teretana poseudje i mogućnost treniranja u prostorijama u kojima se nalaze samo žene. Non Stop je definitivno odličan izbor za sve one koji vole veliki izbor lokacija u gradu. Praktičnost u ovom slučaju igra veliku ulogu, pogotovo ukoliko nemate svakodnevno jednaku rutu u toku nedelje. Takođe, Non Stop teretane nude preko trideset različitih grupnih treninga u kojima možete da se oprobate. To je idealno za one koji vole da isprobavaju nove stvari ili su u fazi pronalaženja idealne aktivnosti kojom će se baviti. Za one kojima to igra ulogu, Non Stop ima i odlične pogodnosti kada je reč o članarinama i pogodnostima prilikom plaćanja. Tu je i onaj glavni benefit, a to je da su otvoreni non-stop.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori