Workout mode: Kompleti u kojima treniramo ovog proleća
Workout mode: Kompleti u kojima treniramo ovog proleća

Workout mode: Kompleti u kojima
treniramo ovog proleća

Ukoliko niste trenirali tokom zime, a sa prvim toplim danima ste (kasno) shvatili da niste u formi svog života – nikad nije kasno. Do mora ima još vremena, a svoje aktivnosti raspodelite na delove – malo trening, malo duža šetnja sa psom, malo manje ugljenih hidrata.

Kako su teretane i generalno mesta za vežbanje postali mini modne piste, oprema za trening jednako je bitna kao i odeća za izlazak. Sa tim u vezi za vas biramo pre svega udobne, a zatim i vrlo atraktivne komplete za trening (ukoliko do kraja teksta ne odustanete od te ideje). Ne zaboravite i na zdrave navike, koje treba kombinovati sa optimalnim satima vežbanja.

Novi principi dizajniranja odeće za trening podrazumevaju prvenstveno komfor, komadi za trening su tanji i napravljeni tako da koža može da diše. Takođe, u igri su i sustainable materijali, tako da odeća za trening danas i modeli od pre nekih desetak godina ne mogu da se porede.

Među vodećim inovatorima na tržištu, kada su nove metode proizvodnje u pitanju, definitivno su brendovi Nike, Alo Yoga, H&M Move kao i Oysho.

Ono što je atraktivno jesu upravo sportski kompleti, a brendovi vode računa da uvek postoje matching opcije kada je sportswear kolekcija u pitanju. U nastavku teksta za vas biramo modele koji su idealni za trening, ali će isto tako doprineti vašem fashion uticaju (jer koliko mala bila vaša teretana, selfie iz svlačionice je apsolutni must).

H&M top
kompleti
H&M helanke
alo yoga top
kompleti
alo yoga biciklističke
kompleti
Oysho top
oysho helanke
oysho
kompleti
nike pro top
Nike pro helanke
alo yoga top
kompleti
alo yoga šorts
kompleti
H&M MOVE top
H&M MOVE HELANKE

Foto: H&M; Sportvision; Alo Yoga; Oysho; Instagram

Učitati još
Zatvori