Zavirili smo u novu ZARA Pet kolekciju i odlučili da želimo sve!
Zavirili smo u novu ZARA Pet kolekciju i odlučili da želimo sve!

Zavirili smo u novu ZARA Pet kolekciju i
odlučili da želimo sve!

Naši ljubimci zaslužuju samo najbolje igračke, šampone, hranu i sve moguće poslastice. To je jedan od načina da im kažemo – hvala. Ruku na srce, kupovina igračaka i poslastica pričinjava veliko zadovoljstvo i nama samima što samo znači da ćemo u ovom tekstu prikazati opremu za ljubimce koja će vam odmah obuzeti misli o kupovini.

Sa druge strane, ZARA pet kolekcija koja je dostupna u Srbiji, za razliku od ostalih evropskih zemalja koje mogu da se pohvale velikom ponudom, kod nas postoje samo četiri proizvoda.

Kao veliki entuzijasti odabrali smo da uživamo u Pet kolkeciji iz Engleske, gde ćemo i obaviti našu kupovinu. Nadamo se da će se ponuda u ZARA Home pet kolekciji promeniti uskoro, no do tada, za naše ljubimce vredi preplivati i okean!

Journal finds: ZARA Pet collection (UK edition)


Izdvajamo naše omiljene komade, i verujte nam toliko nam je bilo teško da se odlučimo da se zapravo najveći deo kolekcije već nalazi izlistan u ovom članku. Verujemo da ćete, čak i ukoliko niste u potrazi za novom opremom za vašeg ljubimca, odlučiti da vam treba sve iz ove specijalne kolekcije.

Krevetići za spavanje

Ko ne voli da vidi svog najboljeg prijatelja kako se proteže u svom malom krevetiću dok drema? To je momenat koji večno ostaje urezan u pamćenju i nakon kog naš organizam luči sve moguće hormone sreće. Kako bi doživljaj bio potpun, pogledajte samo ove krevetiće i zamislite svog ljubimca u njemu.

Ogrlica, povodac i igračkice

Da bi dobro spavali moramo se dobro izigrati sa njima. Kako to bolje možemo da uradimo od šetnje ili igre sa lopticom? Ukoliko su i vašem ljubimcu ovo omiljene aktivnosti (a znamo da jesu) možda je pravo vreme da im dopustite da dobiju novu omiljenu igračkicu. A što se tiče povodca, koji vlasnik psa ne voli da se prošeta dog parkom sa novim komadom opreme?

Činijice za vodu i granule

Izdvojili smo po jedan primer za nižu i višu rasu pasa. Ukoliko ste vlasnik jedne mace ili niskog psa savetujemo vam da razmotrite predlog sa činijicama koje dolaze u tri veličine. One mogu biti sjajne za doziranje hrane ili kombinaciju.

Foto: ZARA

Učitati još
Zatvori