Wishlist: Vivienne Westwood upaljač
Wishlist: Vivienne Westwood upaljač

Wishlist: Vivienne Westwood upaljač

Kada je Vivienne Westwood u pitanju, istina je da zapravo i ne postoji predmet iz njenih kolekcija koji ne bismo želeli. Drugim rečima, neprikosnovena kraljica panka zaslužuje sopstveno rubriku, nešto poput Westwoodlist. Posebno kada su njeni modni komadi u pitanju, vrlo rado bismo zasnovali celokupni garderober na njenoj jedinstvenoj estetici. Međutim, ovom prilikom ćemo zaobići sve njene upečatljive haljine, cipele, venčanice i aksesoare – čak i čuvenu bisernu ogrlicu sa priveskom planete (verovatno do nekog sledećeg izdanja wishlist-e), i stacioniramo se među kolekcijom lifestyle komada. Konkretno, govorimo o Vivienne Westwood srcolikom upaljaču.

Vivienne Westwood
Vivienne Westwood
Vivienne Westwood

Svi žele delić Vivienne Westwood

Na TikTok-u, kako to obično biva, postoji izvesna pomama za primerkom ovog upaljača, što verovatno objašnjava činjenicu da isti trenutno nije dostupan na zvaničnom sajtu. Primera radi, pojedini videi u kojima je pomenuti upaljač the main character broje milionske preglede. Razumljivo, nakon iznenade smrti britanske vizionarke, svaki dizajn koji nosi njen potpis, automatski je zavredio status svojevrsnog relikvija jedne ere. Sve što je kreirana Vivienne Westwood dobija kako na svojoj materijalnoj vrednosti, tako i na onoj simboličkoj. Sasvim je očekivano da će sada svi želeti delić te neponovljive vizije koju je gajila ultimativna pankerka, njenog istančanog duha i mentaliteta. Koliko bi sama Vivienne odobravala ovakvu pomamu, kao istaknuti kritičar konzumerističkih i kapitalističkih vrednosti koji je bila, pitanje je koje ostaje neodgovoreno, no možemo da naslutimo njenu reakciju.

@amnajanine

finally got this vivienne westwood lighter and i’m obsessed #viviennewestwoodlighter #viviennewestwood #fyp #rockstargf @viviennewestwood

♬ 7 rings - Ariana Grande

Foto: viviennewestwood.com

Učitati još
Zatvori