Wishlist: Sveća uz pomoć koje manifestujete novac
Wishlist: Sveća uz pomoć koje manifestujete novac

Wishlist: Sveća uz pomoć koje
manifestujete novac

Brendovi se danas takmiče kako da nam što lakše (i brže) privuku pažnju, jer je konkurencija na tržištu o-gro-mna. Jedna od poslednjih u nizu kolaboracija kojа sе izborila za našu pažnju jeste ona izmedju home fragrance brenda Apotheke i bankarske aplikacije Chime.

Naime, radi se o sveći uz pomoć koje manifestujete novac.

Kako manifestujemo novac

Stvari funkcionišu na sledeći način: uz sveću dobijate kartice sa afirmacijama koje izgovarate na glas. Suština je da vizualizujete novac koji vam je potreban, kako i na šta ga trošite, sa kim slavite kada do njega dodjete i kako se zaista osećate povodom toga. Ovaj proces ponavljate par dana u nizu i – čekate magičnu sumu. Bilo bi zaista sjajno da stvari funkcionišu po ovom principu.

Iako je celokupni hajp oko ove sveće više zabava nego real deal, o njoj se priča. Chime je na svom Instagram profilu organizovao masovni giveaway gde su korisnici aplikacije mogli da osvoje ovu sveću za dobar finansijski start u novoj godini.

Kako pristalice popularne psihologije godinama unazad ukazuju da je prečica do uspeha manifestacija istog, ova sveća je odličan odgovor na datu temu. Takodje, iz marketinškog ugla, firma koja je kreator aplikacije koja služi da bolje organizujete svoje finansije poklanja vam sveću uz koju te iste finansije možete manifestovati.

I na kraju, ne zaboravimo dizajn. Ova aesthetically pleasing ambalaža u zelenoj boji definitivno je dobar dekor, kao i vrlo slikabilan predmet. Baš zato ove hypebeast srede dospela je u našu Wishlist rubriku.

Manifestujmo zajedno.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori