A day in a life: Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović sigurnom vožnjom kroz grad
A day in a life: Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović sigurnom vožnjom kroz grad

A day in a life: Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović sigurnom vožnjom kroz grad

Ko živi u velikom gradu zna – gradske gužve dovode do ludila. Ako prelazite jedan od beogradskih mostova više puta u toku dana ili jurite da završite obaveze sa jednog kraja grada na drugi, potrebna vam je poprilično velika doza strpljenja. Da li treba da pominjemo parking?

No, svaki problem je lakši ukoliko u njemu nismo sami, tačnije – dobar tandem čini čuda. Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović imaju znatno veliki broj obaveza i ograničen time frame da ih sve obave, ali dobra organizacija i plan spašavaju dan.

Vojin ćetković
Vojin ćetković

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović voze Mazdu CX-60

Glumački par oduvek je birao Mazdu kada su kola u pitanju, te su od ranije upoznati sa performansama ovog japanskog proizvođača automobila. Oboje su bili poprilično zadovoljni svojim izborom dok nisu čuli da je Mazda ove godine predstavila svoj najveći, najsnažniji i najluksuzniji SUV, Mazdu CX-60, za koju su odmah znali da je idealna za sve njihove gradske potrebe, ali i duga porodična putovanja.

„Kada se vozimo, osecamo se moćno i sigurno, a auto nam i veličinom savršeno odgovara jer imamo mesta za celu porodicu, čak i na dužim putovanjima“, rekli su Vojin i Sloboda pri preuzimanju novog automobila.

Vojin ćetković
Vojin ćetković
Vojin ćetković

Šta nam sve nudi novi Mazda CX-60

Kako je sigurna vožnja svačiji imperativ, pogotovo onih koji svakodnevno u svom automobili voze i decu, akcenat je bio i na pronalasku vozila koje garantuje maksimalnu bezbednost. Mazda CX-60 model opremljen je svim mogućim bezbednosnim sistemima, pa glumački par svakodnevno uživa u sigurnoj i udobnoj vožnji.

Navigacija je tu da ih vodi alternativnim putevima i prečicama kako bi izbegli najveću gužvu, a projekcioni head-up displej i adaptivni tempomat olakšavaju svakodnevnu, rutinsku vožnju. Pored pametnog ključa tu je i sistem personalizacije vozača koji vas prepoznaje i automatski podešava upravljač, retrovizore i klimu prema vašim ličnim preferencijama.

Ovaj model je pogonjen Mazdinim najsnažnijim dizel motorom sa 254 KS, pogonom na sve točkove i osmostepenim automatskim menjačem i predstavlja sve što je Mazda ugradila u svoj DNK u poslednjih 100 godina proizvodnje.

Tandem koji pobeđuje

Performanse novog Mazda CX-60 modela olakšavaju ispunjavanje svakodnevnih gradskih obaveza kojih glumački par ima napretek, a Vojin je često za volanom i strpljivo odradi brzinski pit stop ukoliko Sloboda želi da kupi ulično cveće ili kafu za poneti.

Kada se zasite gradskog haosa ,i ukoliko im obaveze to dozvole par beži iz grada u vikendicu, a Vojin neretko svakodnevni stres i umor leči pecanjem. U prostranom gepeku ima mesta za kofere i štapove za pecanje, a opcija električnog otvaranja prtljažnika još je jedna u nizu pogodnosti koje ovaj SUV nudi.

Foto & Video: Lazar Balaban za BLBN Group
Stajling: Vanja Pantin
MUA: Nena Ilić
Frizura: Studio Prostor

Učitati još
Zatvori