Inovacija i avangarda: Pronašli smo telefon koji stavljamo u kategoriju minimalističke mode
Inovacija i avangarda: Pronašli smo telefon koji stavljamo u kategoriju minimalističke mode

Inovacija i avangarda: Pronašli smo telefon koji stavljamo u kategoriju minimalističke mode

Koliko je inovacija inkorporirana u svakodnevni život govori i činjenica da se na nedeljnom nivou susrećemo sa novim estetikama koje menjaju naš celokupni izgled. Od all beige, preko famozne espresso girl estetike i opsesije tenisom, sve do garden girl estetike, način na koji živimo umnogome je određen fashion trendovima. Međutim, određene senzacije nisu jednokratne. Postoje timeless modne kulture kojima se rado vraćamo i kombinacije sa kojima jednostavno ne možemo da pogrešimo. Iz mora brzih trendova, izgleda kao da smo se emotivno vezali za jedan. Clean girl aesthetic i minimalistic vibe dominiraju poljima mode i lifestyle-a, pa smo tako i svoje day to day izbore nekako podredili njima. Iako bi se uz minimalističke trendove mahinalno vezao pojam koji se tiče garderobe ili kozmetike, ovog puta moramo da se zapitamo: Na koje sve sfere našeg života utiče minimal ideologija?

Huawei Pura 70 telefon

…pronašli smo odgovor.

Nedavno smo govorili o trendu interaktivnog nakita i kao ultimativnog favorita izdvojili Huawei Watch Fit 3. Gorenavedena inovacija postaje neodvojiv epitet koji pridajemo tehnologiji sa kojom se susrećemo u okviru Huawei kataloga. Spoj timeless filozofije i inovacije je očigledan imperativ, a ovog puta pažnju ćemo usmeriti na jedan biserni novitet. Naime, vodeći se principom stalnih inovacija, Huawei na tržište pametnih telefona donosi naslednika čuvene i omiljene P serije – u pitanju je nova Huawei Pura 70 serija. Uz ultimativni spoj fotografije i jedinstvene estetike, Huawei Pura 70 serija obeležava početak nove generacije flagship uređaja.

Huawei Pura 70 telefon (6)
Huawei Pura 70 telefon (1)

Huawei Pura 70 telefon – nova era u estetici mobilne tehnologije

Da se nadovežemo na priču o estetici. Uređaj koji poštuje sve kategorije clean girl vibe-a i minimalističke estetike jeste Huawei Pura 70. Timeless dizajn, začinjen avangardnim detaljima obećava da će biti nošen i u narednim modnim erama. Kao serija uređaja kojom kompanija Huawei započinje novo poglavlje inovacija, Huawei Pura 70 serija idealno oličava jedinstveni stil. Tradicionalni dizajn svojih prethodnika Huawei Pura 70 serija zamenjuje modernim, minimalističkim i elegantnim linijama. Moglo bi se reći da je Huawei odlučio da nam otkrije novi pravac u estetskom dizajnu. Za razliku od prethodnih generacija, koje su inspirisane lepotom prirode, Huawei Pura 70 serija inspirisana je spojem mode i tehnologije.

Huawei Pura 70 i Huawei Pura 70 Pro dolaze u klasičnoj crnoj i beloj varijanti. Izbor boja je idealan za ljubitelje mode i minimalističkog stila. Sa druge strane, Huawei Pura 70 Ultra na zadnjem panelu donosi reljef minimalističkog dizajna i elegantnog, tankog uzorka, sa presvlakom od veganske kože. Na taj način su objedinjeni vrhunski kvalitet izrade i mekana tekstura, u jedinstvenoj zelenoj boji.

Huawei Pura 70 telefon (1)
Huawei Pura 70 telefon (1)

Novi dizajn ekrana – dvostruko unapređenje vizuelnog iskustva

Minimalistička estetika pri kreiranju ovog modela se ogleda i u svakom pojedinačnom detalju. Kada je reč o ekranu, Huawei Pura 70 ističe se ravnim ivicama ekrana, zaobljenim uglovima i uskim, minimalističkim okvirom, čime se postiže moderan i sofisticiran estetski efekat, ali i fenomenalno vizuelno iskustvo. Sa druge strane, Huawei Pura 70 Pro i Huawei Pura 70 Ultra poseduju glatki zakrivljeni dizajn, sa zaobljenim uglovima, kao i zakrivljenim zadnjim panelom, što uređaj čini izuzetno udobnim za držanje i korišćenje (a i za mirror selfie). Huawei Pura 70 serija takođe poseduje novu generaciju Huawei X-True™ display-a. Uz visok kvalitet slike i precizne boje, svaka fotografija i video snimak biće prikazani jasno i pregledno.

Huawei Pura 70 telefon (1)

Pravimo selfie na novi način

Mobilna fotografija se u savremeno doba visoko kotirala na lestvici svakodnevnih obaveza. Fotografija koja je čista i ispunjava visoke estetske standarde postala je apsolutni must, a Journal tim je uspeo da pronađe uređaj koji će vam obezbediti taj ugođaj. Huawei Pura 70 serija postavlja nove standarde kada je reč o mobilnoj fotografiji, nastavljajući tradiciju Huawei P serije. Huawei Pura 70 i Huawei Pura 70 Pro poseduju glavnu kameru sa velikim senzorom od 1/1.3 inča i otvorom blende od F1.4~F4.0 za odlične fotografije čak i pod slabijim osvetljenjem. Telefoto kamera poseduje periskopski otvor blende od F2.1, najveći na nivou industrije, koji u kombinaciji sa glavnom kamerom podržava kreiranje snimaka ultra-brzine na Huawei Pura 70 Pro i Huawei Pura 70 Ultra uređajima.

Inovacija koja privlači najviše pažnje kada je reč o Huawei Pura 70 Ultra modelu je Pop-out kamera sa ultraosvetljenjem, koja se automatski izvlači prilikom snimanja, čime se otvara više prostora u unutrašnjoj strukturi kamere. Sve ove informacije su i više nego dovoljne da ovaj Huawei telefon dodate na svoju must-have listu i obradujete galeriju novim, estetičnim fotografijama. Kada je reč o prednjoj kameri, Huawei Pura 70 serija poseduje širokougaonu selfie kameru rezolucije 13 megapiksela. U prevodu, selfiji će vam biti nikada bolji, a postupak njihovog kreiranja nikada jednostavniji. Toj činjenici posebno doprinose specifične funkcije koje čuvaju pravilne proporcije crta, bez distorzije perspektive.

Huawei Pura 70 telefon (1)

Google aplikacije možete preuzeti direktno sa Huawei AppGallery

Na polju inovacija bitno je izdvojiti i jedan (veliki) novitet. Naime, zahvaljujući rešenju treće strane, na Huawei AppGallery prodavnici aplikacija od sada je moguće direktno preuzeti Google aplikacije, kao i mnoge druge omiljene sadržaje poput WhatsApp-a, Facebook-a i Instagram-a. Što je još važnije, nećete se susresti ni sa kakvim preprekama prilikom ovog procesa. Ovi dodaci zauzimaju minimalan kapacitet baterije i ne utiču na korišćenje aplikacija. Nakon što odobrite njihovu instalaciju, moguće je bez ikakvih smetnji koristiti željenu aplikaciju.

Foto: Huawei Promo

Učitati još
Zatvori