Aplikacija Deco My Tree: Ostavite novogodišnje čestitike prijateljima ispod virutelne jelke
Aplikacija Deco My Tree: Ostavite novogodišnje čestitike prijateljima ispod virutelne jelke

Aplikacija Deco My Tree: Ostavite novogodišnje čestitike prijateljima ispod virutelne jelke

Sada je već deo urbane legende bajka o slanju novogodišnjih čestitki na kućnu adresu. Veruje se da su se nekada, ne tako davno, još uvek slale koverte sa šarenim čestitkama i dirljivim, upečatljivim porukama ispisanih unutra. Danas, umesto u poštansko sanduče, čestitke uglavnom pristužu putem WhatsApp-a i drugih digitalnih inbox-a. Iako smo se navikli na virtuelne forme, i dalje želimo da zadržimo delić onoga što je analogne, papirne čestitke činilo posebnim – a to je upravo personalizovani, lični touch koji je bio utkan u svaku od njih. Tako smo pronašli aplikaciju Deco My Tree. Na njoj, novogodišnja jelka izgleda nešto drugačije.

O čemu se radi?

Kako naziv donekle sugeriše, Deco My Tree je aplikacija putem koje vaši prijatelji mogu ukrasiti vašu novogodišnju jelku. Međutim, ono što ovo virtuelno praznično drvo čini drugačijim jesu „ukrasi“ koje vaši prijatelji ostavljaju. Naime, nakon što odaberete kakvu jelku želite, prijateljima možete poslati link i time ih pozvati da ispod ili na njoj ostave poklon ili ukras. Ipak, uz to, oni treba da ostave i porukicu – novogodišnju čestitku koju onda samo vi možete pročitati.

Mnogi od nas tokom praznika otputuju pa ne mogu dočekati Novu godinu ili Božić u širem krugu prijatelja. Sa druge strane, retko smo u mogućnosti da praznične dane provedemo sa svima sa kojima bismo to želeli. Na ovaj način, i dalje možemo, barem virtuelno, negovati osećaj da smo ostavili poklon i posebnu porukicu ispod njihove jelke. Isto tako, kada dođe 1. januar, dok rasterećeni uživamo u početku nove godine, dan će biti još lepši dok čitamo čestitke koje su nam dragi ljudi dostavili.

Aplikacija Deco My Tree je dostupna za iOS i Android telefone, a možete joj pristupiti i putem pretraživača na decomytree.com.

Foto: Instagram (@vikyrader, @skoorki), screenshot

Učitati još
Zatvori