Dating Apps: Otišli smo mnogo dalje od Tindera
Dating Apps: Otišli smo mnogo dalje od Tindera

Dating Apps: Otišli smo mnogo
dalje od Tindera

Hajde da budemo potpuno iskreni, većina nas je bar u nekom periodu svog života koristila ili želela da koristi aplikacije za zabavljanje.

Složićemo se sa vama da su Tinder i Badoo, najpopularnije dejting aplikacije, postale previše monotone i dosadne, kao i to da je pronalaženje srodne duše na ovim aplikacijama postalo podjednako teško kao i u realnom životu.

Zbog svega toga, danas vam donosimo predlog aplikacija koje mogu da vam odgovaraju ukoliko tražite samo partnera za sex, ozbiljnu i iskrenu ljubav, ali i one koji slušaju istu muziku kao i vi.

Pronađite svoju mrežu i pokušajte ponovo.

Tap Dat

Okej, mnogi od nas se vode mišlju da je Tinder postao aplikacija samo za one površne stvari. I da, na neki način se sve svelo na to, oni koji koriste aplikaciju sigurno će se složiti sa tim. Međutim, Tinder i dalje ima mnogo korisnika koji zapravo traže i srodnu dušu.

Ukoliko vas upoznavanje srodne duše ne privlači, savetujemo vam da pređete na Tap Dat.

Ova aplikacija namenjena je onima koji traže samo avanturu, te su veće šanse da naiđete na svoje istomišljenike.

Aplikacija omogućava da dobijete sve potrebne informacije pre nego što stupite u seksualni odnos sa nekim, kao što su godište, informacije o izgledu tela, ali i stvarima koje osoba voli ili ne. Takođe, aplikacija ima i opciju da unesete kada ste se poslednji put testirali na polne bolesti, s obzirom na to da je ovo jedna od bitnijih informacija koju moramo imati pre bilo kakvog odnosa.

S’more

Nakon što smo u samom startu pronašli verziju aplikacije koja je pogodna za sve one koji traže samo površne odnose, prelazimo na one koji još uvek veruju u pravu ljubav. Ukoliko ste mislili da su danas svi odnosi površni i da teško možete pronaći srodnu dušu koja želi dublje emocije, prevarili ste se. S’more, nova aplikacija za dejting, okuplja one koji razmišljaju isto kao i vi.

Ono što je najzanimljivije kod ove aplikacije jeste to što pored osnovnih podataka o osobi, ne možete da vidite potpuno njihovu profilnu fotografiju. Što duže vremena budete provodili u dopisivanju preko aplikacije, fotografija osobe postaće sve jasnija, dok se potpuno ne iskristališe.

Ako smatrate da su izgled i sex potcenjene stvari, evo gde možete pokušati da pronađete svoj match.

Thursday

Aplikacija koja postaje sve rasprostranjenija kada je reč o onima koji su nestrpljivi i smatraju da je vreme suviše dragoceno da bismo ga trošili na kilometarska dopisivanja. Jednom rečju, zahvaljujući aplikaciji Thursday imate jedan dan (samo četvrtak) da se matchujete sa nekim, dopisujete, dogovorite oko viđenja i zapratite na ostalim mrežama jer u ponoć nestaju sve poruke sa aplikacije.

Već vidimo da su neki od vas oslobodili ovaj dan.

Happn

Aplikacija koja se nama najviše dopala, a evo i zašto. Ukoliko ste od onih ljudi koji svakodnevno u isto vreme idu na posao i nazad istim prevozom, a ujedno se svaki dan sve više zaljubljuju u ljude koje sreću, ova aplikacija može vam pomoći da im priđete.

Pored vašeg profila, Happn koristi i vašu lokaciju te vas svakodnevno obaveštava ko je u vašoj neposrednoj blizini. Sve što je potrebno jeste da i osobe koje su u vašem okruženju poseduju profil na ovoj aplikaciji. Ukoliko uspete da se pronađete, verujemo da će lakše biti napraviti prvi korak putem poruke nego u autobusu punom ljudi.

Ono što je još zanimljivije jeste to što aplikacija može da vam otkrije koliko su vam se puta sa određenom osobom ukrstili putevi od trenutka kada ste se pridružili Happnu.

POM

Koliko vam se puta dogodilo da vas je muzika zapravo spojila sa nekim? Odgovor je mnogo. Muzika kao da je postala govor ljubavi, pored toga jedna je od bitnih stavki u momentima kada tražimo partnera za sebe. – Šta slušaš? Pitanje koje, pored toga – šta si u horoskopu?, ne propuštamo.

Ova aplikacija je mesto za sve one kojima je muzika najbitnija stavka u životu (pored ljubavi naravno). Vaš profil kreira se pomoću uvezanih muzičkih numera koje ste odabrali. Nakon što odgovorite na šest pitanja o vašoj ličnosti, aplikacija vam preporučuje osobe slične vama i vašem muzičkom ukusu. Pom je takođe skraćenica od Power of music, a aplikaciju koristi više od stotinu hiljada članova.

Foto: Instagram, getthursday.com, tapdat.co, Pexels

Učitati još
Zatvori