Zašto želimo ove nimalo pristupačne CELINE slušalice?
Zašto želimo ove nimalo pristupačne CELINE slušalice?

Zašto želimo ove nimalo
pristupačne CELINE slušalice?

Uveliko smo postavili tezu o prodiranju modnih ideologija unutar kategorije celokupnog lifestylea, te smo originalnu ideju luksuznih komada primenili i u sferi dizajniranja high-end nameštaja sa potpisima najuticajnijih modnih kuća, kao i jastuka, pokrivača, pa i posuđa. Nisu izostale ni karte za igranje koje se nalazi u ponudi gotovo svakog luksuznog brenda, a sada je došao trenutak da još jednom predstavimo fuziju mode i tehnologije ovog puta iz ugla kreiranja ultimativnih CELINE slušalica.

Balenciaga ima sopstveni zvučnik, kao i jedinstveno audio sistem, a francuska modna kuća, u saradnji sa jednom od najuticajnijih kompanija za proizvodnju upravo zvučne tehnologije Master & Dynamic lansiraće  slušalice za koje predviđamo da će postati neizostavni aksesoar modnih entuzijasta.

 Talk about ear candy

Prisetimo se, CELINE x Master & Dynamic slušalice detektovali smo na reviji La Collection de la Bibliothèque Nationale na kojoj je Hedi Slimane predstavio kolekciju za sezonu proleće/leto 24. Kreativni direktor brenda CELINE  jedan je od retkih modnih buntovnika koji se nije vratio na odavno popločanu stazu prikazivanja kolekcija na zvaničnim Nedeljama mode. Hedi Slimane i Simon Jacquemus igraju po svojim pravilima i kolekcije prikazuju – pa, kada to požele, a womenswear kolekciju nismo imali priliku da vidimo gotovo godinu dana pre izlaganja kolekcije u biblioteci.

Pažljivi detalji i ugraviran logo CELINE samo su slatki dodatak na naprednu tehnologiju kojom se nonšalatno hvali kompanija Master & Dynamic sloganom „Never Sound The Same“. Takođe, ovaj uređaj sadrži i tehnologiju brzog uparivanja dok trajanje baterije može da bude i do 30 sati. Luksuzne CELINE slušalice uskoro će se pojaviti na tržištu, a cena je uveliki poznata. Vrednost ovog uređaja biće oko 800 dolara.

Foto: CELINE

Učitati još
Zatvori