Robert Pattinson i Suki Waterhouse čekaju prvo dete
Robert Pattinson i Suki Waterhouse čekaju prvo dete

Robert Pattinson i Suki
Waterhouse čekaju prvo dete

Baby on board!

Ako spadate u milenijalse onda ste sigurno tokom svoje tinejdž faze živeli Twillight sagu i bili Team Edward ili Team Jacob. Robert Pattinson bio je najpoznatiji vampir na planeti, a ova uloga donela mu je holivudsku slavu ali i ljubav sa koleginicom sa seta, Kristen Stewart. Ova veza nije se završila slavno, a druga javnosti poznata devojka bila mu je kontroverzna pevačica FKA Twigs.

Treća (javna) sreća desila se sa modelom, glumicom i pevačicom Suki Waterhouse, par je u low key stabilnoj vezi od 2018. godine – a sada čekaju svoje prvo dete.

Prvo dete
Met Gala, 2023.

Met Gala i prvi zajednički red carpet

Par se nije eksponirao skoro pet godina, a to je doprinelo razvijanju jake stabilne veze zasnovane na zdravim temeljima, bez pretencioznih naslova u medijima. Oboje su gradili svoje uspešne karijere dok su uporedo jedno drugom bili najveća podrška, a kada je Robert dobio ulogu u poznatoj Batman franšizi upravo mu je Suki bila najveći kritičar.

Ona je u međuvremenu dobila ulogu u sjajnoj adaptaciji Daisy Jones & the Six, koja je zavredila veoma pozitivne kritike, a uporedo je gradila i svoju muzičku karijeru.

Par je ove godine rešio da krene sa zajedničkim eksponiranjem, te su odradili svoj prvi zvanični red carpet na ovogodišnjem Met Gala događaju, a pre toga su zajedno posetili Egipat i ekskluzivnu Dior reviju, kako je glumac zaštitno lice ove pariske modne kuće.

U poslednje vreme par ide u popularni hajking po Los Anđelesu, sve više vremena provode u prirodi, da bi Suki prošle nedelje na koncertu javno objavila vest o trudnoći – kako je ona postala vrlo očigledna i vidljiva. Ona se našalila sa fanovima da je spremila šljokičasti kostim kako bi napravila diverziju sa svog već vidljivog stomaka, ali da joj to očigledno nije pošlo za rukom. Ovo je paru prvo zajedničko dete i čeka ih početak jedne sasvim nove životne etape.

robert pattinson i suki waterhouse

Foto: Profimedia, Instagram / @eyesneverliechico / @popsugarau

Učitati još
Zatvori