Welcome to the world angel: Suki Waterhouse podelila prvu sliku sa detetom
Welcome to the world angel: Suki Waterhouse podelila prvu sliku sa detetom

Welcome to the world angel: Suki Waterhouse
podelila prvu sliku sa detetom

Suki Waterhouse britanska glumica, pevačica i model koja važi za jednu od retkih koje mogu poneti epitet trendseter, poslednjih nedelja je u žiži javnosti zbog rođenja prvog deteta. Ona i njen dugogodišnji partner i verenik, glumac Robert Pattinson nisu se oglasili na ovu temu sve do sada kada je Suki Waterhouse podelila na svom Instagramu prvu fotografiju deteta. Polaroid fotografiju nje i deteta prati i rečenica welcome to the world angel ❤️ kojom je poželela dobrodošlicu. Ime deteta, kao i pol, još uvek nisu javno objavljeni, ali se u komentarima ispod objave na Instagramu spekuliše da je reč o devojčici. Ipak, ova informacija nije zvanično potvrđena, te ostaje da sačekamo da se glumački par možda oglasi po ovom pitanju.

Prva šetnja

Glumačkom paru Suki Waterhouse i Robertu Pattinson proteklih nedelja neprestano pristižu čestitke. Razlog za to je rođenje njihovog prvog deteta. Iako se par na ovu temu do sada nije oglasio, radosna vest potvrđena je nakon što su u javnost dospele fotografije nastale tokom popodnevne šetnje Los Anđelesom. Tom prilikom, glumac je objektivom uhvaćen dok gura dečja kolica.

Robert Pattinson & Suki Waterhouse
Robert Pattinson & Suki Waterhouse

Throwback: Met Gala i prvi zajednički red carpet

Par se nije eksponirao skoro pet godina, a to je doprinelo razvijanju jake veze zasnovane na zdravim temeljima. Oboje su gradili svoje karijere dok su uporedo jedno drugom bili najveća podrška. Kada je Robert dobio ulogu u poznatoj Batman franšizi, upravo mu je Suki bila najveći kritičar. Ona je u međuvremenu dobila ulogu u seriji Daisy Jones & the Six, koja je zavredila veoma pozitivne kritike. Uporedo, gradila je i muzičku karijeru.

Par je prošle godine rešio da krene sa eksponiranjem, te su odradili svoj prvi zvanični red carpet na Met Gala događaju. Pre toga, zajedno su posetili Egipat i Dior reviju. Nakon nagađanja koja su trajala duže vreme, Suki je tek prošlog novembra tokom koncerta u Meksiku javno objavila vest o trudnoći. Ona se našalila sa fanovima da je spremila šljokičasti kostim kako bi skrenula pažnju sa već vidljivog stomaka, ali da joj to očigledno nije pošlo za rukom. Ovo je paru prvo dete i čeka ih početak jedne sasvim nove životne etape.

Wedding bells are ringing

U decembru 2023. godine tokom tipične šetnje ovog glumačkog para u Londonu svima je zapao za oko jedan detalj – dijamantski prsten. Tada su fanovi ovog para iz različitih izvora dobili zvaničnu potvrdu da su se Suki i Robert zaista verili, te da je i njoj i njemu to od velike važnosti. Dakle, izgleda da će 2024. godina za ovaj par biti jedna od najlepših do sada.

PROFIMEDIA
profimedia

Foto: Profimedia / Instagram @sukiwaterhouse @bestsukiwaterhouse

Učitati još
Zatvori