Grunge is not dead: Zašto volimo stil Suki Waterhouse
Grunge is not dead: Zašto volimo stil Suki Waterhouse

Grunge is not dead: Zašto volimo
stil Suki Waterhouse

U vreme kada su mahom svi manje-više foloveri izvesnih trendova imamo Suki Waterhouse, britansku glumicu, pevačicu i modela, jednu od retkih koje mogu poneti epitet trendseter.

Njene modne kombinacije oživljavaju vajb cool groupie devojke iz sedamdesetih, kako su svojevrsni miks grunge, boho i rock girlfriend estetike. Jasna modna ekspresija vidljiva je kroz svaki autfit koji nam servira, a njen vizuelni identitet pokušali su da kopiraju mnogi, no bezuspešno. Zašto volimo Suki čitajte u redovima koji dolaze.

The epithome of cool girl

Na našoj listi modnih favorita, kada su Britanke u pitanju, na samom vrhu su Sienna Miller, Alexa Chung i Kate Moss. Suki Waterhouse sigurno upada u top 4 i zadaje domaći zadatak na temu –  šta je modni personality.

Njen stil je savršen miks retro estetike sedamdesetih, te je bila savršen reprezent Gucci komada dok ga je kretivno vodio Alessandro Michelle. Zapravo, kada bi Harry Styles bio žensko – on bi izgledao i oblačio se kao Suki Waterhouse. Ona oduvek koketira sa više stilova i uvek deliveruje, te je odličan primer kako neko može da se igra sa modnim komadima i trendovima i – beskrajno uživa u tome. Perje, šljokice, čipka, fake krzno, koža – Suki prosto zna kako šta (i kada) treba da kombinuje.

Muzička karijera, serija i trudnoća

Iako je na sceni prisutna više od deceniju, poslednje dve godine su joj ipak najuspešnije. Ona je 2022. godine hrabro ušla u muzičke vode, a 2023. je njen vrlo uspešan projekat Daisy Jones & The Six ugledao svetlost dana.

U međuvremenu se otkrilo za njenu dugogodišnju vezu sa britanskim glumcem Robertom Pattinsonom (sa kojim je u vezi od 2018. godine), a par je krajem prošle godine otkrio da čeka svoje prvo dete.

Njeni trudnički dani nisu ništa manje fashion, a look sa dodele Emmy nagrada postao je viralan na mrežama. Suki je za ovu priliku odabrala crvenu custom made Valentino haljinu.

Suki Waterhouse
Suki Waterhouse

Foto: Profimedia, Instagram / @sukiwaterhouse

Učitati još
Zatvori