Rimowa x Aimé Leon Dore kolaboracija je iznedrila sve samo ne običan kofer
Rimowa x Aimé Leon Dore kolaboracija je iznedrila sve samo ne običan kofer

Rimowa x Aimé Leon Dore kolaboracija je
iznedrila sve samo ne običan kofer

Hello, this is your captain speaking. Welcome aboard. We are presently flying at thirty-nine thousand feet on our flight from Germany to NY. We are expecting a smooth flight and anticipate an on-time arrival in NY at 10:05 PM GMT. We hope you enjoy your flight.

U letu smo poslednjeg dana maja uživali uz najnoviju kolobaraciju koju je Rimowa ovog puta osmislila u saradnji sa brendom Aimé Leon Dore stvorivši najsavršeniji funkcionalan komad koji imperativ travel estetike prenosi na viši nivo, u lifestyle svetu poznatiji kao Rimowa nivo.

Rimowa x Aimé Leon Dore.

Poznati nemački brend luksuznih travel essentials može se pohvaliti bogatom istorijom saradnje sa modnim brendovima, proizvođačima automobila i mnogim drugim partnerima iz oblasti tehnologije, mode, sporta i lifestyle. Ovog puta izbor je pao na Aimé Leon Dore. Aimé Leon Dore, ili kolokvijalno ALD, jedan je od nekonvencionalnih luxury brendova. Osnovan 2014. godine od strane Njujorčanina Teddy Santis, ALD spaja svet luksuza i street mode. Njihov jedinstveni stil kombinuje tradicionalnu mušku modu sa elementima hip-hopa iz 90-ih i 2000-ih godina. Santis je svoju preponzatljivu modnu estetiku preneo na viziju kako dobro obučen, urban kofer treba da izgleda, a kako nam je već svima dobro poznato da su aerodromi postali jedno od hottest spots za dejt iz snova mode i tehnologije, ne čudi da je kolaboracija koja je svetlost dana ugledala pre nekoliko sati već zaludela putne fanatike.

Rimowa x Aimé Leon Dore kolekcija oslanjaju se na arhivski komad iz 1964. godine i sastoji se od dva modela – Cabin & Chest. Nama su naravno potrebna oba [ verujemo i LeBronu ], a kako smo vam već naglasili – zelena je boja leta, stoga na svoju listu summer must haves dodajemo i newest Rimowa confection.

 

Foto. Instagram @rimowa / @aimeleondore

Učitati još
Zatvori