Šta spaja hypebeast, modu, putovanja i LeBrona – Rimowa Bottle Case
Šta spaja hypebeast, modu, putovanja i LeBrona – Rimowa Bottle Case

Šta spaja hypebeast, modu, putovanja i
LeBrona – Rimowa Bottle Case

Šta na najbolji način spaja hypebeast kulturu, modu, putovanja i LeBrona? Naša redakcija kaže Rimowa Bottle Case, odnosno kofer specijalno dizajniran za putovanja i zaštitu vašeg omiljenog alkoholnog pića. Od Bordeaux do Bourgogne, od 818 Tequila do Masottina Prosecco, od Heathrow do J.F.K… 

Ne znamo za vas ali Journal tim više ne kreće na put bez ovog kofera.

/ rimowa.com /

R I M O W A.

Verujemo da ne postoji osoba koja ne poseduje bar jedan Rimowa kofer / ili accessories / na svojoj wishlisti. Nemački modni gigant specijalizovan za izradu high-quality prtljaga za putovanja vremenom je postao luksuzni modni saputnik svih onih koji putovanja / i modu / stavljaju visoko na prvo mesto svojih prioriteta.

Od starog drveta, preko aluminijuma, do visokotehnološkog polikarbonata – Rimowa je oduvek istraživala način da svojim kvalitetom, konstrukcijom i dizajnom putovanja učini sigurnijim, luskuznijim i za nijansu more fashionable. Kada se na to doda pefektno marketing targetiranje i saradnja sa najistakuntijim imenima u svetu mode kao što su Fendi, Moncler, Supreme, Off-White ne čudi da je ovaj brend postao najpoznatiji i najbolje obučen traveler, kako aerdoroma širom sveta tako i modnih pista Pariza, Milana i Njujorka, a od danas i gost naše ultimativne hypebeast wishlist rubrike.

 

/ rimowa.com /

/ / RIMOWA BOTTLE CASE.

Prošlo je tačno sedam godina od kad su Lebron James i Cleveland Cavaliers proslavili pobedu NBA finala kraljevim otvaranjem šampanjca i polivanjem istog. Premda je u medjuvremenu promenio klub i sinoć se upisao u istoriju NBA kao najbolji strelac svih vremena, jedna stvar ostala je ista – njegova ljubav prema vinima / setimo se priznanja da skoro svako veče pije vino ili tekilu / koja je rezultirala saradnjom sa Rimowa brendom na kreiranju specijalizovanog kofera  – Twelve Bottle Case.

Kao dugogodišnji ambasador Rimowa, James je saradjivao sa nemačkim brendom na kreiranju Twelve Bottle Case čiji je dizajn inspirisan istorijskim modelom iz kraljeve arhive. Rimowa alkoholni kofer, odnosno futrola od 12 boca, dizajniran je tako da osigurava praktično svaku bocu i predstavlja vrhunski komad za sve poznavaoce vina / mi dodajemo i ljubitelje alkoholnih pića /.  Pored Twelve Bottle Case, Rimowa je kreirala i One Bottle Case – kofera specijalno napravljen za  jednu bocu koje će održati vaš drink of choice izolovanim i hladnim nekoliko sati i omogućiti da stigne na destinaciju siguran i spreman za uživanje.

Bilo da je u pitanju One ili Twelve Bottle Case, ovaj ultimativni hupebeast travel accessories popeo se na visoko prvo mesto naše ovonedeljne wishliste, a pošto je sreda naš nezvanični sopiled day, dodajemo i sva ona pića na kraljevoj listi da nam se spakuju uz kofer.

Dear Rimowa Team, adresu beše znate?

/ rimowa.com /
/ rimowa.com /
/ rimowa.com /
/ rimowa.com /

photo. Instagram

/ / @rimowa

/ www.rimowa.com /

Učitati još
Zatvori