#weekendgetaway: Vintage Airbnb u Novom Sadu
#weekendgetaway: Vintage Airbnb u Novom Sadu

#weekendgetaway: Vintage
Airbnb u Novom Sadu

Beg iz grada u šarmantni Novi Sad? Imamo predlog Airbnb-a smeštenog u slikovitom okruženju centra grada koji obećava romantičan bieg kao nijedan drugi. Ovaj prelepo dizajniran stan nudi prostranost i luksuzno zadovoljstvo, a uz sve to poseduje i saunu‚. To ga definitivno čini idealnom destinacijom za parove koji traže nezaboravan i osvežavajuć odmor.

Po dolasku ćete biti očarani vintage lepotom ovog pažljivo dizajniranog enterijera. Estetika objekta pažljivo je odabrana kako bi stvorila atmosferu čistog i elegantnog okruženja. Svaki kutak odiše atmosferom romantike, od elegantnog dekora do mekog, toplog osvetljenja koje postavlja savršeno raspoloženje za svaki vid odmora.

Prostornost + dizajn

Prostranost ovog airbnb-a je najveća prednost. Dnevna soba je dizajnirana tako kako bi pružila udobnost i neophodan prostor za određen stil, sa udobnim nameštajem i fotogeničnim kaminom kod prozora. Veliki panoramski prozori pružaju zadivljujući pogled na okolinu – Gradsku biblioteku u Novom Sadu i Zmaj Jovinu ulicu. Omogućavajući vam da uživate u prirodnoj lepoti iz udobnosti svog skloništa i to baš na jedan od najlepših gradova u našoj zemlji.

Kao da prostranost i sam dizajn ovog posve vintage stana nisu dovoljni, ovaj airbnb luksuz podiže na sledeći nivo upravo saunom koju smo i spomenuli u samom uvodu. Nakon dana provedenog istražujući grad ili jednostavno odmaranja, uronite u osvežavajuću toplotu saune i istopite sav stres i napetost. To je intiman i ekskluzivan prostor za potpuno opuštanje i neophodan momenat self care-a.

Pejzaž

Kada se ne opuštate u sauni, možete u potpunosti iskoristiti benefite Novog Sada i njegovih zanimljivih turističkih atrakcija. Kada smo kod stana, izolovanost stana sa romantičnim trpezarijskim prostorom, kupatilom i glavnom sobom zasigurno će vas motivisati da vreme provedete kvalitetno. Lokacija ovog romantičnog utočišta pruža pozadinu očaravajućih pejzaža grada. Ukoliko volite da na brzinu skoknete po kafu, prošetate parkom, nađete se sa prijateljima ili istražujete restorane, ovaj stan i sama lokacija su idealni.

U suštini, ovaj airbnb nudi romantični izlet. Kako sa svojim prelepim unutrašnjim dizajnom, prostranim enterijerom i dodatkom privatne saune, poziv je na beg iz svakodnevnice kao nijedan drugi. Definitivno može postati vaše utočište ukoliko se želite ponovno povezati sa sobom i osvežiti uz prirodnu lepotu i udobnost promišljenog i dobro opremljenog prostora. Takođe, ima li boljeg grada koji može da pruži lagan tempo i opuštenost od Novog Sada?

Foto: airbnb

Učitati još
Zatvori