Brvnara iz sedamdesetih idealna za zimski beg iz grada
Brvnara iz sedamdesetih idealna za zimski beg iz grada

Brvnara iz sedamdesetih idealna za
zimski beg iz grada

Izgrađena u mirnom predelu Male Reke, tokom ranih 70-ih godina, Brvnara 3077, pruža savršen spoj privatnosti i autentičnog planinskog ambijenta idealnog za beg od gradske užurbanosti. Namenjena za dve porodice ili grupu prijatelja, ova brvnara brzo je postala mesto gde se tradicionalni šarm susreće sa modernim udobnostima. Po pojavljivanju na sajtu za bukiranje smeštaja Airbnb, ova brvnara izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara i utisaka. Trenutno može da se pohvali ocenom – 5,00 što je retkost. Oni koji su imali prilike da borave u ovoj brvnari imaju samo reči hvale, a neretko gosti im se uvek vraćaju. Cena po noći je, sa obzirom na kapacitet veoma pristupačna, a ono što je najbitnije od svega jeste da je koliba potpuno izolovana od bilo kakve gužve i distrakcija, okružena prirodom.

Putovanje kroz vreme

Enterijer ove brvnare vraća vas u dobra stara vremena, pružajući toplinu i udobnost. U glavnom delu brvnare, tačnije, dnevnom boravku nalazi se kamin, stvarajući atmosferu koja poziva na opuštanje i okupljanje oko vatre. Svaka spavaća soba takođe nudi umirujući pogled na šumske lepote i pejzaže, stvarajući prirodni ambijent koji će dodati dodatnu vrednost vašem boravku. Bujna priroda je definitivno postala vrednost koja se ne sreće često. Na placu se, na petnaestak metara od kuće, nalazi senoviti letnjikovac sa velikim stolom, pogodnim kako za rad i tako za obedovanje. Mi već zamišljamo uživanje u jutarnjoj kafi ili večernjem razgovoru dok udišemo svež vazduh i slušamo šum lišća.

Kuća je opremljena dobro opremljenom kuhinjom, pružajući vam mogućnost pripreme hrane kao kod kuće. Tu je i blizina prodavnica i drugih sadržaja čini ovu brvnaru izuzetno pogodnom lokacijom za one koji ne žele biti potpuno odsečeni, te im je u svakom momentu neophodan pristup osnovnim potrebštinama. Sama brvnara poseduje dva parking mesta. Ukoliko dolazite sa prijateljima, ili želite da primate posete tokom boravka, ne morate da brinete o parking mestu. Brvnara poseduje kapacitet od čak četiri spavaće sobe, što znači da je idealna za boravak dve porodice.

Šumsko okruženje

Uz besplatan i brz internet imate i opciju rada od kuće. Brvnara je lokacijski povezana sa različitim pogodnostima i destinacijama u okolini. Kućni ljubimci su dobrodošli, te oni koji ih imaju dobijaju potpuni osećaj topline i porodične atmosfere. Ova kuća u Maloj Rjeci nudi nezaboravan doživljaj spajanja prošlosti i sadašnjosti uz enterijer i eksterijer, pružajući vam priliku da se opustite, uživate u prirodi i delite dragocene trenutke sa svojim najbližima. Potpuno je okružena šumskim pejzažem i prirodom što je definitivno njen najveći adut. Brvnara je i vizuelno moderna, što je čini idealnim mestom za one koji obraćaju pažnju na autentičnost. Ukoliko smo uspeli da vam zagolicamo maštu, savetujemo da rezervišete svoje mesto na vreme.

Foto: Ivona Živulj, Suzana Jakić i Ana Davičo; Milan Jakić. Instagram // @brvnara3077;  Airbnb.

Učitati još
Zatvori