Seezeitlodge Hotel & Spa u Nemačkoj se po mnogo čemu razlikuje od ostalih sličnog tipa – a evo i zašto
Seezeitlodge Hotel & Spa u Nemačkoj se po mnogo čemu razlikuje od ostalih sličnog tipa – a evo i zašto

Seezeitlodge Hotel & Spa u Nemačkoj se po mnogo čemu razlikuje od ostalih sličnog tipa – a evo i zašto

Jedna od najboljih stvari koju možete da poklonite sebi [ i dragim ljudima ] je opuštajući vikend u ambijentu koji će vas u potpunosti resetovati i podsetiti da je smirenost jedna od ključnih stavki u postizanju ciljeva. Međutim, za različite pojedince opuštajući ambijent može da ima mnoštvo značenja. Za neke je to odmor u prirodi, za druge masaža ili joga, a za treće – spa centri. Ukoliko spadate u treću kategoriju, prilikom naredne posete Nemačkoj vaše stajalište trebalo bi da bude i Hotel & Spa Seezeitlodge – a evo i zašto.

It’s all about: RELAXATION

Iako je Seezeitlodge u osnovi hotel, on se od ostalih izdavaja po činjenici da nudi nesvakidašnje wellness & spa iskustvo. On se nalazi u nemačkom gradiću Nohfelden koji je najpoznatiji po šumi koja ga okružuje, te jezeru Bostalsee. Upravo zbog toga, boravak u njemu omogućava vam da osetite prirodu na potpuno drugačiji način – te da joj se prepustite i opustite. 

U stalnoj ponudi ovog hotela nalaze se Seezeit Spa, čitav kompleks u formi unutrašnje i spoljašnje saune, zeit raum [ područje za meditaciju ] i jezero u kom se možete kupati, te brojne druge aktivnosti. Dakle, na osnovu kompleksnosti i jedinstvenosti ovog wellness koncepta jasno je zašto on privlači pažnju mnogih.

Takođe, apartmani su prilagođeni apsolutno svakom gostu. Upravo zbog toga, ovde možete da iznajmite sobe kako za solo putovanja, tako i za ona koja uključuju mnogo veći broj ljudi. I to u bilo koje doba godine.

Upravo zato, nije nimalo iznenađujuća činjenica da je Seezeitlodge u 2023. godini prepoznat kao jedan od najboljih spa & wellness hotela u čitavom nemačkom govornom području. Tim koji stoji iza njega naglasak od samog osnivanja stavlja na spoj tradicije i savremenih metoda, te pokušava da oživi davno zaboravljena znanja koja se tiču umetnosti lečenja Kelta. Ipak, poseban akcenat stavlja se i na nezaboravan gastronomski užitak.

It’s all about: FOOD

Gastronomski aspekat u Seezeitlodge hotelu upotpunjuju različiti restorani. Ipak, među njima se izdvaja restoran LUMI čija jela karakterišu lakoća i jednostavnost, ali istovremeno i jedinstven ukus. Od doručka do večere, svakom jelu posvećuje se posebna pažnja – a ona su zasnovana na sastojcima lokalnog ili regionalnog porekla. Između ostalog, to su domaće pečurke i sosevi od lokalnog povrća. A upravo zahvaljujući njima, do izražaja dolaze autentične arome.

Ipak, ukoliko odaberete hotel Seezeitlodge kao vašu narednu destinaciju, ne zaboravite da posetite i bar NOX, te SPA bistro. Oni će sigurno upotpuniti vaše gastro iskustvo, a zbog celokupnog ćete odlučiti da se još jednom vratite na ovu lokaciju.

Foto: Instagram @seezeitlodge

Učitati još
Zatvori