Idemo u Pariz na puppuccino – i vodimo psa sa sobom
Idemo u Pariz na puppuccino – i vodimo psa sa sobom

Idemo u Pariz na puppuccino –
i vodimo psa sa sobom

Već odavno znamo da postoje hoteli i pansioni za kućne ljubimce, međutim otkrili smo jednu inovativnu destinaciju za naše krznene drugare. U pitanju je – kafić za pse.

Grad svetlosti, poznat je po svojim čarima i kafeima koji privlače ljude iz celog sveta. U Journal vodiču za 72h u Parizu, pomenuli smo hidden gems koje želimo da posetimo. Na listu dodajemo još jedno zanimljivo mesto, pravi mali raj za pse i njihove vlasnike: Welcome to Barkers and Brothersdog goods for good dogs.

Concept store

Barkers and Brothers je concept store koji objedinjuje pet shop, dogwash i kafić, a nalazi se na Montmartru u Parizu. Osnivačica lokala je Marie Dardaine, a otvorila ga je u aprilu 2022. Marie je zamislila koncept kao mesto susreta gde se ljudi i njihovi ljubimci okupljaju i druže uz različite aktivnosti.

Možete posetiti ovo mesto sa svojim psom nakon razgledanja grada ili kao deo šetnje, a Marie i njen pas Ralph će vas velikodušno dočekati!

Man’s Best Friend

Barkers and Brothers je mesto koje spaja dva najbolja prijatelja – ljude i njihove pse. Susreću se strast prema kafi i bezgranična ljubav prema kućnim ljubimcima pružajući jedinstveno iskustvo koje će vam sigurno ostati u lepom sećanju. Ako se ikada nađete u Parizu sa svojim psom, B&B je obavezna stanica. 

Puppuccino

U ovom neobičnom kafiću, kućni ljubimci su uvek srdačno dočekani. I oni mogu da se opuste i druže sa drugim psima. Pored brojnih toplih i hladnih napitaka u kojima gosti mogu uživati, tu je i samouslužni dogwash i brojni aksesoari i igračke. Naravno, kako je ovo mesto kafić za pse, jelovnik je posebno prilagođen. Na meniju su različiti keksići i poslastice za pse kao što je njihov čuveni Puppuccino desert.

kafić za pse
@barkersandbrothers

Foto: Instagram / chloelecareux, barkersandbrothers,

Učitati još
Zatvori