Pogledajte kako izgleda art deco privatni klub u svim nijansama ružičaste
Pogledajte kako izgleda art deco privatni klub u svim nijansama ružičaste

Pogledajte kako izgleda art deco privatni
klub u svim nijansama ružičaste

Am Hof 8 je kultno mesto smešteno u samom srcu Beča, Austrija. Ovaj hotel ima značajnu kulturnu i arhitektonsku važnost, a ujedno je bio i centralno mesto za različite aktivnosti kroz svoju dugu i bogatu istoriju.

Jedna od najvažnijih karakteristika Am Hof 8 kluba je prelepa arhitektura koja ga krasi, ali i po svemu sudeći drugačiji enterijer. Sama zgrada hotela poseduje klasični bečki dizajn sa složenim detaljima i ukrasnim fasadama koje odražavaju bogato arhitektonsko nasleđe ovog grada. Elegantna struktura ovog kluba svedoči o arhitektonskom majstorstvu iz prošlosti, a služi i kao podsetnik na nekadašnji šarm Beča. Am Hof 8 klub je do danas centralna tačka mnogih ključnih događaja u ovom gradu. Zgrada je služila različite svrhe tokom godina, uključujući kao rezidenciju za aristokratiju grada i centar kulturnih okupljanja.

Ovo je prvi privatni klub u Beču koji svojim članovima ekskluzivno pruža prostor korišćenja čitavog objekta. U njemu, članovi i njihovi gosti mogu se povući u intimnu i diskretnu atmosferu. Ovo mesto je danas popularno za umrežavanje, uživanje, proslavu, učenje i proširivanje horizontima.

amhof8
@amhof8
amhof8
@amhof8

100 nijansa ružičaste

Danas, Am Hof 8 igra značajnu ulogu u kulturnom i društvenom životu Beča. U njoj se nalazi različite poslovne subjekte, umetnost, butike i restorane, što je čini popularnom destinacijom za odabrane. Dvorište zgrade često domaćin događajima, izložbama i performansima, doprinoseći čitavoj kulturnoj sceni grada. Okolina oko Am Hof 8 privatnog kluba je podjednako očaravajuća, ne samo zbog toga što se nalazi u centru grada, nego i zbog svojih dvorišta i bašti. Tu je takođe i momenat u kome je sam klub okružen drugim arhitektonskim draguljima, kao što su katedrala St. Stephen’s Cathedral  i palata Hofburg Palace. Posetioci Am Hof 8 kluba mogu šetati kroz kaldrmisane ulice istraživati šarmantne uličice i uroniti u bogatu istoriju grada. Definitivno, klub predstavlja raj za turiste, posebno zaljubljenike u arhitekturu i dizajn enterijera. Sama unutrašnjost kluba spaja romantizam, barok, sa elementima modernog. Uz sve nijanse ružičaste boje, klub definitivno izgleda kao posebno mesto za boravak. Svaki kutak uređen je do poslednjeg detalja, sofisticirano i elegantno.

hotel beč
@amhof8
hotel beč
@amhof8
ružičasta enterijer
@todesign.studio
ružičasta enterijer
@todesign.studio
beč hospitaliti
@todesign.studio
beč hospitaliti
amhof8

Am Hof 8 nije samo adresa; to je simbol beskrajne lepote Beča, kulturne scene i baštine, ali i istorijskog značaja. Iako nije dostupna svima, definitivno izaziva želju kod mnogih da postanu deo ovog elegantnog kluba. Članovi, ali ni vlasnici nisu potpuno izostavili šta je ono što se krije iza njihovih zidina. A to je definitivno lepota u, ne samo arhitekturi i enterijeru, nego gastronomiji, umetnosti i društvu.

Učitati još
Zatvori