Donosimo sve o kompleksu koji će pružiti jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora
Donosimo sve o kompleksu koji će pružiti jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora

Donosimo sve o kompleksu koji će pružiti jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora

Karisma Hotels & Resorts i Dobrov & Family Group najavljuju početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa Porta Rai u Ulcinju u Crnoj Gori. Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u poslednjoj deceniji u ovom delu Evrope počeće u novembru ove godine, a procenjena vrednost investicije iznosi 160 miliona evra.

PORTA RAI 01

Hotelsko-rezidencijalni kompleks sa pet zvezdica

Kompleks će biti smešten na Velikoj plaži, najdužoj peščanoj plaži u Evropi. On će pružiti posetiocima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora. Hotelsko-rezidencijalni kompleks sa pet zvezdica nudiće ekskluzivne restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dečije sadržaje sa promenadom i ekskluzivnom retail zonom. U kompleksu će podjednako uživati kako gosti hotela, tako i posetioci kompleksa.

Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru, rekao je kako je glavni cilj da se u novembru ove godine osigura početak gradnje. Pored toga, plan je da se ceo projekat realizuje u periodu od tri do četiri godine.

Verujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regionu, i svima koji to žele da omogućimo novu adresu luksuza na najlepšoj plaži jadranskog primorja. Porta Rai će biti destinacija za kvalitetan odmor i relaksaciju, ali i mesto gde se susreću kultura, ekskluzivitet i priroda.

PORTA RAI 01

Porta Rai kao kapija raja 

Naziv Porta Rai nosi duboko simboličko značenje, a simbolizuje kapiju raja. Naime, PORTA je latinska reč koja znači velika kapija, dok se reč RAI odnosi na raj ili nebo.

Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok, rekao je je glavni cilj koncepta Porta Rai želja da se ponudi nešto inovativno i drugačije na regionalnom tržištu. Kako kaže, rezidencijalne jedinice najvišeg kvaliteta važna su komponenta ponude koju stvaramo. Međutim, najveći fokus u razvoju posvećen je sadržajima za decu i porodice.

U skladu sa tim, zadovoljstvo mi je i što će ceo kompleks biti smešten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim zasadima, jer želimo da stvorimo ambijent po meri čoveka.

Dobrov & Family Group x Karisma Hotels & Resorts

Dobrov & Family Group je međunarodna grupacija u privatnom vlasništvu sa preko 35 godina iskustva u industrijskom i proizvodnom razvoju. Osnovna strategija je izgradnja održivog, inovativnog i konkurentnog poslovanja. Kao jedan od vodećih privatnih investitora u turizmu u Crnoj Gori, Dobrov & Family Group sa uspehom razvija različite projekte. Kompanija je posvećena promovisanju ljudskog napretka kroz vrednosti kao što su otvorenost, poštovanje drugih i spremnost na saradnju.

Karisma Hotels & Resorts je svetski priznata grupacija luksuznih hotela koja poseduje, upravlja i razvija impresivan portfolio u Latinskoj Americi, Karibima i Evropi sa više različitih brendova. Jedan od njih je i BOR Hotel by Karisma. Grupacija je više puta nagrađivana najvišim priznanjima u industriji i fokusirana je na podršku zaposlenima i zajednici, istovremeno pružajući gostima autentična iskustva.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori