Travel wishlist: Krstarenje Italijom
Travel wishlist: Krstarenje Italijom

Travel wishlist: Krstarenje Italijom

Ukoliko postoji jedna stvar koja je lepša od izlaska i zalaska sunca na moru, koje posmatramo iz svog apartmana ili na obali, to je onda posmatranje sa izlaska i zalaska sunca na pučini mora.

Pri samoj pomisli da bismo tako mogli da provedemo svoj odmor, hvata nas jeza koja nagoveštava nezaboravne momente i uspomene. Zamislite samo, koliko stvari možete da doživite jedreći obalama recimo, Italije, kao u ovom našem slučaju. Od sjajnih plaža, konstantnog dodira mora i kupanja u najlepšim uvalama. Tu je i prelep životinjski svet koji je tu da zajedno sa vama krene na put. Sve ove lepote, čovek mora rezervisati makar jednom u životu. Ukoliko je za vas taj momenat došao upravo sad, imamo jedan predlog koji bi možda mogli da uzmete u razmatranje.

Lepo dizajnirana jahta ukrašena finim materijalima za potpuni užitak na moru

Jahta je usidrena u Italiji u gradu Sorento, Kampanija i pripada okrugu Napulj. Ovo mesto predstavlja jedno od najlepših poluostrva u Italiji, ali i samoj Evropi. Ono što ga posebno čiti odličnim predlogom za boravak na jahti, jeste blizina popularnog ostrva Kapri koje možete veoma lako obići u svakom momentu. Ono što je specifično za ovaj predeo jesu prelepe strme obale i samim tim, Sorento nema mnogo plaži. To je još jedan od razloga zbog kog bi boravak na jahti bio sjajno iskustvo. Sa pogledom na strme obale grada, možete dodatno uživati u prirodnim lepotama.

Jahta nosi naziv Kapaseka, a čini jedan veoma sveden ali i luksuzan izbor. Njena unutrašnjost je većinom od drveta, poseduje četiri spavaće sobe i prelepu prednju i zadnju stranu palube na kojima možete da uživate u jedrenju. Može da primi osam osoba što je odlično za sve one sa velikom porodicom ili grupom prijatelja.

Ostale informacije

Cena noćenja se, u zavisnosti od datuma, kreće oko osam hiljada dolara, što je priznaćete veoma visoka cena. Ukoliko planirate da rezervišete jahtu za dnevne izlete ili mini krstarenja, cena će biti veća i zavisiće od destinacija koje želite da obiđete. Međutim, verujemo da se cena može uzeti u razmatranje za ovako jedinstveno iskustvo.

Kao što smo već i u samom uvodu istakli, verujemo da se krstarenje na otvorenom moru mora okusiti makar jednom u životu. Da li je to vreme došlo sada? Ukoliko ste tako odlučili, pogledajte AirBnb ponudu.

Foto: AirBnb

Učitati još
Zatvori