Novootvoreno Etno selo Crna Rijeka kao idealni vikend odmor u prirodi
Novootvoreno Etno selo Crna Rijeka kao idealni vikend odmor u prirodi

Novootvoreno Etno selo Crna Rijeka kao
idealni vikend odmor u prirodi

Kišni dani poput ovog navode nas da maštamo o begu od celokupne gradske gužve i galame na koju smo tako dobro naviknuti. Tek što smo se pozdravili sa letovanjima i egzotičnim destinacijama za ovu godinu, ali smatramo da nikad nije rano da počnemo sa planiranjem nekog novog zanimljivog putovanja. Upravo zbog toga, pronašli smo novootvoreno Etno selo Crna Rijeka u Crnoj Gori, koje je savršeno mesto za vikend odmor u prirodi tokom hladnih jesenjih dana.

Etno selo Crna Rijeka / Black River 

Etno selo Crna Rijeka nalazi se 7 kilometra od centra Kolašina u Crkvinama. Naziv je dobilo po reci koja protiče kroz samo Etno selo, uz čiji žubor ćete uživati tokom mirnih dana i noći. Ljubitelji prirode imaće mnogo vremena da istražuju šumu u kojoj je Etno selo smešteno, kao i priliku za šetnju uz mnogobrojne vodopade kroz koje reka teče. U blizini se takođe nalazi i prelepa stara vodenica u šumi koju vredi istražiti. Ne morate da brinete šta ćete raditi sa vašim ljubimcima, jer su i oni dobrodošli da provedu divan porodični odmor u prirodi sa vama.

S obzirom da je sam smeštaj završen pre samo nekoliko meseci, ceo enterijer je potpuno nov, uređen elementima kamena i drveta. Iz udobnosti vaše dnevne sobe uživaćete u neverovatnoj prirodi koja vas okružuje, odmarajući se u toplom domu sa vašom porodicom ili prijateljima. U odvojenoj drvenoj kućici nalazi se đakuzi dostupan svim gostima, koji je savršen za opuštanje tokom hladnih jesenjih noći nakon celodnevne šetnje u šumi.

Etno selo Crna Rijeka idealan je odmor za sve koji pronalaze mir i spokoj provodeći vreme u prirodi. Pogledajte ostatak slika ovog neverovatnog mesta, i isplanirajte vaš sledeći vikend beg iz grada u šumama Crne Gore.

Učitati još
Zatvori